Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a Magyar Nemzeti...

Mit szóltok a Magyar Nemzeti Arcvonal által létrehozott Egységes Magyarország Mozgalomhoz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 10:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
19%

szóval a jövő: akkor vagy igazi magyar, ha kuruc.infot olvasol rendszeresen, Kárpátiát hallgatsz, utálod a zsidókat, és a cigányokat, lelibsizel mindenkit aki máshogy mer gondolkodni, mint te (nyitottabban, nem keresztény-módjára), ja és szigorúan kereszténynek kell lenni (ami vicces, mert ez az egyik legnagyobb agymosás a világon, és az "agymosott libsi" kifejezésekkel dobálózók elhiszik...:D)

ja, de ez nem hungarista, meg skinhead hozzáállás, dehogyis! ezt csak a tévé mondja! agymosott vagyok igen!

nem vagytok normálisak esküszöm :DDD

ez aztán a szép jövő. gratulálok.

2009. aug. 4. 10:06
 12/25 A kérdező kommentje:

1.-a kurucinfó egy soviniszta oldal, így egy hungarista ember nem onnan "táplálkozik szellemileg"

2.-a kárpátia zeneileg jó, csakhogy horthysták, és hungaristaként ez nem tetszik

3.-a világon melyik nemzet szerette a zsidókat? babilóniaiak, rómaiak, egyiptomiak, arabok, az összes fehér európai nemzet nem bírta és washington se szerette őket...

az aszemitizmus és antiszemitizmus nem csak úgy kipattant az emberek fejéből, hogy "jaj de unatkozok, kezdjük el gyűlölni a zsidókat!"

vagy te hol élsz?

2009. aug. 4. 11:30
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

én Pécsen élek köszi az érdeklődést.

jelenleg az történik, hogy előtört az ostobaság, és sokan azt hiszik, ha valamit!valakit kollektívan utálni lehet akkor jobb lesz az életük. nem fogok leállni vitatkozni, már ezerszer leírtam a véleményemet ezzel a témával kapcsolatban, és úgysem fogod fel, amíg nem tanulsz a saját károdon.

2009. aug. 4. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
20%

ezt elfelejtettem: nekem ne mondd hogy egy hungarista nem onnan táplálkozik szellemileg :DDDDDDD

akkor honnan? meséld el kérlek :)

nézd meg a reklámokat az oldalon, vagy a Jobbik oldalán, az összes többi "igazi magyar érdekeket képviselő" oldalon. enyhén árulkodó.

2009. aug. 4. 14:28
 15/25 A kérdező kommentje:
hidd el, a magyar nemzeti-szocializmusnak hatalmas irodalma van, és jópár NEM soviniszta honlapot is találsz (kettőt kiemelek: jövőnk.info és kitartás.mozgalom.org)
2009. aug. 4. 14:37
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

"nekem ne mondd hogy egy hungarista nem onnan táplálkozik szellemileg :DDDDDD

akkor honnan? meséld el kérlek :)"

A kérdező megválaszolta, és ezeknek a honlapoknak semmi köze a kurucinfóhoz. De úgysem fogod fel, mert még azzal sem vagy tisztában amit leírsz. Iskolapéldája vagy az emberi műveletlenségnek.

2009. aug. 4. 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
22%

persze, igazad van.

én vagyok a műveletlen. ezt a legkönnyebb.

gratulálok =)

2009. aug. 4. 14:59
 18/25 anonim ***** válasza:
13%

tényleg nincs köze, csupán annyi, hogy jó néhány cikkeiknek a forrásaként van megjelölve: kuruc.info.

zsidókról, cigányokról, revizionistákról, a Jobbikról írnak. ugyanaz a téma, csak finomabban tálalják elétek. :)

2009. aug. 4. 15:07
 19/25 anonim ***** válasza:
95%
Látod minek szólalsz meg hallod? Ha ismernéd őket akkor tudnád h a kuruc koppont róluk, és nem fordítva! És hidd el, a kurucnak jóval kozmetikázottab a hangneme...Képzeld, hungarista vagyoik, NS, ha jobban tetszik és rühcsak megint olyanban okoskodsz amihez nem értesz, én legalább hungarista vagyok, olvasom a kitartas.hu-t meg jovonk.info-t és a kurucot szinte egyáltalán nem, tudom mit beszélek, ne magyarázd már el nekem jó hogy hol kezdődik az NS...én sem okoskodok bele abba hol kezdődik a bolsveik, vagy a liberális mert nem értek hozzá annyira, akkor te is hagyd már abba az ész-osztást mer nagyon gáz amiket leírsz
2009. aug. 4. 15:24
 20/25 A kérdező kommentje:
óó hogyne... azt elmondanád akkor, hogy a kitartás és a jövőnk miért foglalkozik sokkal többet a nemzeti-szocializmussal, míg a kuruc néha csillapítja az emberek éhségét azzal, hogy betesznek egy 100 oldalas regényt egy nyilas párttag naplójából, ami lényegében nem olyan érdekes? a jobbik fél az NS-ektől, és normális NS nem támogatja a jobbikot, se a szócsövét a kurucot!
2009. aug. 4. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!