A nyugdíjasok mire fel utazhatnak ingyen? Ilyen gazdag ország lennénk?
A nyugdíjasok mire fel utazhatnak ingyen?Ilyen gazdag ország lennénk?
Sokszor a buszok-villamosok 70-80%-a nyugdíjasokkal van tele.
Sokszor azért keresztülutazzák a fél várost mert x.y helyen 10 ft-al olcsóbb a liszt utána meg otthon jut eszükbe hogy kenyeret azt elfelejtettek venni.
Na akkor vissza az egész.
Az ország egyik legégetőbb problémája a munkanélküliség.
Tehát ha az ember kap a munkanélkülitől 1 év regisztráltság után 22e Ft-ot akkor most abból vegye meg a bérletet,kaját,stb..és persze fizesse be a számlákat.
Jó OK tudja mindenki hogy ebből még a kaját is alig lehet megvenni nemhogy a többit.
Itt van az én példám:Hónapok óta keresek állást de nuku,nem válogatok a takarítói állás is jó lenne....,plusz mellé fizessem a TB-t és a fent felsoroltakat úgy hogy nincs semmilyen jövedelmem.
Melyik kormány ötlete volt hogy a nyugdíjasok ingyen utazzanak?
Nagyon gazdag ország lehetünk hiszen külföldön nincs ilyen,legalább is én nem tudok róla.
Gondolom már így is fog maradni mert akkor az a párt sok szavazatot veszítene.
Mindenesetre várom a véleményeket.
Felőlem fizessen mindenki,amúgy is haldokol a BKV.
Mondjuk az a fejesek miatt.
8.-12. v.!
Nem azt írta a kérdező, hogy minden kedvezményt vegyenek el tölük, csak azt, hogy valamilyen jelképes összeget fizessenek az igénybevett szolgáltatásért! A diákok sem ingyen utaznak.
Kérdező!
Amúgy a munkanélküliek ha kapják a 22 800-at kérhetik a kedvezményes utazást. Csak sajnos ezt nem reklámozzák. :)
15-ös.
Ezt nem tudtam
"A fiatalok meg diplomával menjenek 300-as órabérért, havi 23500 -ért, utcát seperni."
Ha szerinted akad egy is köztük aki többet érdemel, akkor foglalkoztasd és fizesd meg. Nem rinyálni, kell hanem változtatni. Vagy mégsincs köztük egy sem?
Tudod csak a 65 év felettiek utazhatnak ingyen, éy ha kimegy valaki Bécsbe, akkor ott is ingyen utazik. Így a polgár az EU- ban is mindenhol ingyen utazik 65 év felett.
Ezektől Te ne sajnáld: Sajnáld azoktól ,akik felutaznak Pestre egy kiállítást megnézni vagy egyéb kedvezményt vesznek igénybe. Ezt az állam hivatalosan megtéríti a BKV- nak. Ha megtéríti. Mert igazán nem téríti meg. És sajnáld a BKV-t a sok bliccelőtől. Mert azok tulajdonképpen lopnak. Egy szolgáltatást lopnak.
Az senkinek az eszébe nem jut, hogy én például 47 évet dolgoztam szobafestőként éy azért nem egy könnyű meló volt. A nyugdíjam pedig 69 ezer forint. És végig be voltam jelentve. és vonták a nyugdíjjárulékot.
És gondoljatok arra, hogy most a saját szüleitekről beszéltek, akik felépítették az országot a részetekre.
Nem Mi tehetünk arról hogy az utóbbi időben szétlopták az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!