A Heti Hetes baloldali beállítottságú műsor?
A Heti hetes abszolút balos, nagyon durván. Ezt próbálták kicsit leplezni vagy tompítani azzal, hogy néha-néha a baloldali pártok ellen is beszélnek.
Egyébként Hajós úgy tudom,SZDSZ-es.
Gyurcsány lemondásának kérése pedig nem politikai beállítottság kérdése.
Csak Fábry ezzel nem vágta maga alatt fát sőt, pont az aktuális rezsimnek nyalt/nyal így helyett kapott a királyi tv-n ahol 10-szer annyit keres mint a rötölönél.
A Heti Hetes balos?? Én azt hittem jobbos.
Amúgy sajnos eléggé balos műsor tényleg. Pedig jó beszólások szoktak benne lenni, főképp Hajós, meg Gálvölgyi részéről. De meg kell hagyni, hogy a baloldalt , és az ellenzéket is szokták szidni, többször - jóval többször - , mint amennyiszer Fábry a Fideszt.
" Márpedig ez a fanatizmus (és a másik oldal görcsös utálata) leginkább a jobbosokra jellemző."
Beszarok... Ekkora marhaságot.
Elképesztő! Kezdem díjazni a műsort, hogy ennyire képes megvezetni mindenkit. Senki sem ismerte fel.
A Heti Hetes abszolút liberális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!