Te hogy fogod elképzelni 2014-ben a választások éjszakáját?
Gondolok itt arra hogy:
Szerinted ki fog nyerni, hogy lesz az egész.. Illetve hogyha a fidesz nyer a többi pártok mit fognak majd erre reagálni ?
és ha a fidesz nyerne Orbán Viktor milyen beszédet mondana a választások éjszakáján?
Mennyi részvételi arányt jósolsz?
Részvételi arány alacsony lesz, fidesz nyer, mszp-jobbik egálban, lmp talán épp hogy bejut, DK nem hiszem.
Én bírom a választásokat, olyan ironikusok. Mindenki forrong, mindenki anyáz, mindenki elhiszi, hogy na majd most mást lesz.
én már nagyon várom :D
Mert ez most izgalmas lesz nagyon! szerintem akkor a világ is Magyarországra fog figyelni...
Csak jóslat:
1. fidesz
2. jobbik
3. mszp
4. lmp - ha a ... pestiek beszavazzák
fidesz-mszp-jobbik-lmp-dk ilyen sorrendben
Szerintem.
Pesszimista forgatókönyv:Részvételi arány 45% lesz, nem lesz balliberális ellenzéki összefogás, de az MSZP és LMP (És talán a DK.) együtt így is kormánytöbbségben lesz.(Szerintem sajnos.) A Jobbik viszont fel fog jönni 25% körülire, míg a Fidesz kb. ugyanennyire fog visszaesni.
Optimista forgatókönyv.: Jobbik 35% körüli szavazattal első helyen végez, bár a kormánytöbbség így sem lesz meg nekik. A Fidesz kénytelen lesz másodrangú partnerként támogatni a Jobbikot.
Szuperoptimista forgatókönyv: Jobbik 40% feletti szavazattal megszerez legalább 100 mandátumot. Én ennek örülnék, de sok esélyt nem látok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!