Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják már Drazsét...

Mikor fogják már Drazsét /Draskovics Tibort/ kirobbantani a miniszteri székéből?

Figyelt kérdés
Kezdődött az egész a hírtévések lejáratásával, mikor a magyar rendőrséget úgy használta a miniszter, mint ha magán hadserege lenne. Most meg ez a robbantásos ügy. Ezek köztörvényes bűncselekmények. Mégis Bajna bizalma töretlen Drazsé iránt. Véleményem szerint ezzel a miniszerelnök is bűnrészessé válik Draskovics disznóságaiban.
2009. aug. 2. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Kommunista pofán vastag bőr van.
2009. aug. 2. 12:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? Van jön egy nagyon új világ hamarosan, vagy minden mindegy...
2009. aug. 2. 12:34
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Nem fog... az első válaszoló már leírta a lényeget...
2009. aug. 2. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Talán soha,esetleg majd ha a fidesz alakít kormányt,de majd raknak a helyére egy hasonló kalibert.Évekkel előre éreztem,hogy ez lesz,először kezdték a választási kampányoknál olyan ígéretekkel,amiket betartani/megvalósítani nyilvánvaló képtelenség,aztán jött Öszöd.fletó példát mutatott,hogyan kell őszintén politizálni és azzal,hogy nem mondott le,mint más normális országokban egy apró-cseprő ügyért is szokás,irányt mutatott a többieknek.Nem hiába mondják Abszurdisztánnak és következmények nélküli országnak hazánkat.Az igazi bűnözők a Parlamentben ülnek.Összetartanak és bevédik egymást,mert mindegyik többszázmilliós sikkasztásban érdekelt és a szálak összefonják őket.Minden egyes mozdulatukban benne van,hogy tojnak ők ránk magasról,ezek után miért kellene bármelyiknek is lemondania azért,mert mi szerintünk így lenne természetes?bajnai bizalma..először is ez az illető nem egy nép által megválaszott miniszterelnök,aki miatt évekkel ezelőtt egy tucatnyi ember lett öngyilkos,mert ellehetetlenítette őket (ezért hívják libatolvajnak),így a bizalma körülbelül annyit sem ér,mint a körmöm alatt a piszok.Sajnos ami történik az tudatos,a háttérből mozgatják a szálakat és próbálják manipulálni a társadalmi többséget alkotó egyszerűbb embereket,akik sajnos nem nagyon látnak tovább az orruknál.Itt van ez a Magyarok Nyilai ügy.Valami kellett,hogy Budaházyékat bezárják,mert már bosszantóan zavarta őket a ténykedése.Az sem biztos,hogy létezett egyáltalán ez a csoport és nem tudni kinek a megrendelésére cselekedett.Mindenesetre lábtörlők felgyújtását nem nevezném terrorizmusnak,az az ETA-nál és az IRA-nál kezdődik.Annyi vigaszunk lehet,hogy nagyon amatőrök egyik folyományaként annak,hogy nem érdekli őket a következmény,mert úgysem lesz semmi.Egy két éves,a televízióban is bemutatott videót bizonyítéknak hamisítani meglehetősen nagy amatőrségre vall.Látom is lelki szemeim előtt ahogy gordonka odament drazséhoz,hogy ne aggódj drága barátom,látod,hogy itt mindent meg lehet csinálni majd két hét után úgyis elfelejtik,te meg maradsz a helyeden,hiszen fontos bástyája vagy a jól kiépített politikai maffiánknak.

Remélem néhány év múlva a monoki modell általános lesz és minden település kialakítja a saját hatékony gazdálkodását és rendet tesz a területén.Ezektől a parazitáktól csak úgy lehet megszabadulni,ha az ember tudomást sem vesz róluk és teljesen függetleníti magát tőlük.A monoki modellel ez megvalósítható.

2009. aug. 2. 13:04
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Biztos lemaradtam, valamiről, de mi az a monoki modell? (Egyébként, előző válasz 100 %).
2009. aug. 2. 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Monoki modell:

Monokon szeptember 1-jétől kizárólag az kaphat rendkívüli segélyt az önkormányzattól, aki a háza előtti területet, udvarát rendben tartja, kertjében pedig haszonnövényeket termeszt. Az önkormányzat hetente 30-40 ezer forintnyi rendkívüli segélyt oszt ki a rászorulóknak.

A faluban megszavazták a szociális kártya bevezetését, amelyet szeptember 1-jétől használnak majd. A kártyára utalják majd a szociális segélyeket és más juttatásokat, amelyeket csak meghatározott termékekre, a kijelölt helyeken költhetik el a rászorulók.

Emellett a képviselő-testület döntött arról is, hogy ezentúl a hazai vállalkozók és vállalkozások megsegítése érdekében a település csak magyar termékeket fog vásárolni, és magyar vállalkozók szolgáltatásait fogja igénybe venni.

Itt kezdődnek a dolgok..

2009. aug. 2. 13:14
 7/13 anonim ***** válasza:
13.14: Kösz, hát ez érdekes. Mondjuk kis lépés, de ki tudja. Te hiszel abban, hogy az ilyen alulról jövő kis lépések elérhetnek egy kritikus tömeget?
2009. aug. 2. 13:26
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Kell hozzá egy a hazája és a települése lakói felé elkötelezett polgármester.Van pár ilyen település,akik Monok mellett is kiálltak.

Egyszer egy olyan melóhelyen dolgoztam,ahol fokozatosan kóstolták be az embereket,hogy mivel lehet még jobban kizsákmányolni őket (ma már mindenhol ez van).Mikor már vártak máshol és általánossá vált,hogy időnként elmegy egy-egy ember - összebeszéltünk az egyik barátommal,hogy egy nap reggel,egymás után mondunk fel.Én mentem másodikként és engem már a válságstáb várt (vezérigazgató,pénzügyi igazgató,termelési igazgató),hogy ugyan miért akarok elmenni mondjam már el.Megtörtént.Ki sem léptem az ajtón és máris gratuláló kollégákba botlottam,akik megköszönték nekem,hogy azonnali hatállyal felemelték a fizetésüket.Amit nem tudott elérni a szakszervezet,azt megtettem én.. ;-)

Egy fecske is csinálhat nyarat,nekem is sikerült.. :-)

2009. aug. 2. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
13.44: Nagyon tetszik, tényleg csak magunkban bízhatunk, és valahol el kell kezdeni. De mi lesz szegény Draskoviccsal, bocs, hogy elkanyarodtunk tőle...
2009. aug. 2. 13:56
 10/13 anonim ***** válasza:
9%
mért teszed fel 3 naponta ezt a kérdést?
2009. aug. 2. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!