Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha MSZP van demokrácia van,...

Ha MSZP van demokrácia van, ha Fidesz akkor már diktatúra. Mit gondoltok erről a véleményem szerint finoman fogalmazva csacskaságról? (Olvasd el végig lent! )

Figyelt kérdés

Véleményem szerint ez elfogathatatlan!

Mikor még a Fidesz hatalmon sem volt, már Debreczeni József már riogatott,hogy szinte vége a demokráciának meg stb..!

Érdekes: mikor az MSZP van,akkor demokrácia van,(ahamm.. 2006 ősze..), de amikor a Fidesz és az örök mumusuk Orbán,akkor már vége a demokráciának! Ezt én felháborítónak tartom! Most is egyik lap azt írja,hogy 2010-ben volt az utolsó demokratikus választás...Komolyan mondom,hogy ilyenkor már most elnézést a kifejezésért, de undorodom tőlük...! Meg Szanyi Tibor közli Kálmán Olgánál,hogy Orbán egy diktátor, és ezt Kálmán Olga szó nélkül ,,eltűri,,...Én soha nem mondanék olyat pl: Mesterházyra,hogy egy diktátor! Ez már mindennek a teteje! A 2/3 miatt sokan összetévesztik a dolgokat! Eddig még egy pártnak nem volt 2/3-a és a 2/3-al több mindent meg lehet tenni, de ezek törvényesek azért 2/3!!!

És,hogy a Fidesz és a diktatúra, nem tudom melyik párt az MSZMP jogutódpártja...őőő hát az MSZP! De már az MSZP is demokratikus alapokon működik! Pont Orbán a diktátor,aki pont a demokráciáért harcolt...! És még az ember tán(már aki) megtudná szeretni az MSZP-t, de most magamból indulok ki, őszintén szólva így lehet? Jó nem mondom: Orbánék is ,,kicsinálták,, Gyurcsányt(mondjuk azért volt némi alapja is), de olyan nem volt,hogy le diktátorozták, meg nem riogatták az embereket,hogy vége a demokráciának, maximum 2006.okt.23-án voltam tán hasonló mondatok, de ha jól emlékszem nem ilyenek! A másik meg az,hogy még ellenzéki-kerekasztalt is akarnak/akartak szóval ez már tényleg felháborító, legalábbis a részemről! Összefoglalva nekem nem tetszik ez a stílus,hogy a baloldal meg baloldali értelmiségek meghatározzák,hogy én demokrata vagyok, de meg nem! Könyörgöm: mindannyian MAGYAROK VAGYUNK!!! Lehet Orbán Viktort szeretni, és lehet nem szeretni. Lehet,hogy ezt nem jól csinálja, de lehet,hogy azt meg jól csinálja...! De már odáig süllyedni,hogy diktátor????? Én sem értek a Fidesz sok-sok intézkedésével egyet, és egy költői kérdés,gondolat: ha netán meg is fordulna a fejembe,hogy netán szavazzak az MSZP-re(?(jelzem nem fogok!),akkor még is csak azt mondom,hogy: jó jó a Fidesz sok hibát elkövetett tán, de mégis inkább maradok a Fidesznél, mert nekem ez nem jön be,hogy már ilyen szinten mocskoljuk a másikat,mert ez már minden határon túl van szerintem! A másik kedvencem meg az, mikor megpróbálja pl: Kálmán Olga a Fidesz ellen ugrasztani sok embert. Pl: Kósa Torgyánra mondott valamit, mindjárt az Egyenes Beszéd vendége volt, és a furfangos kérdéseivel megpróbálta véleményem szerint a Fidesz ellen hangolni még jobban, és láttátok volna Kálmán Olga szemét,hogy élvezi...!

A gazdaságról is egy-két mondatot röviden:(persze ez nagyon leegyszerűsítve!)

2002-ben Medgyessi Péter azt nyilatkozta: a gazdaság jó állapotban van! Az államadósság kb 53% volt 2010-ben meg 80% fölött! 2002-2010-ig csak MSZP(2008-ig SZDSZ) kormány volt!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Mit gondolnak?

2012. szept. 22. 23:03
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
68%

""Magyar nép őt választotta meg demokratikusan!"

Már mint azok közül, akik elmentek szavazni ugyebár.

Kaptál épp elég indokot, hogy miért lehetne akár diktátornak nevezni, nem fogadtad el, ez van.

Viszont gondold át újra, hogy ki is van megvezetve valójában."

Kedves 74%-os hozzászóló. Mondj nekem a világon egyetlen létező vagy akárcsak valaha létezett demokráciát is, ahol azok véleménye is számított, akik el sem mentek szavazni, ki sem nyilvánították a véleményüket!

A tartózkodás, a távolmaradás nem vélemény, legalábbis nem olyan vélemény, amit bármelyik párt, bármelyik oldal kisajátíthat. Ugyanúgy mondhatná a Fidesz is, hogy a távolmaradók mind őket támogatták, csakhát azért nem jöttek el szavazni, mert úgyis tudták, hogy majd a kedvenc pártjuk, a Fidesz győz. Ez pont ugyanakkora hazugság mint amikor Mszp-snek, Jobbikosnak, kormányellenesnek állítják be a távolmaradókat, és ezt hajtogatni végtelenül szánalmas. Aki nem ment el szavazni, az nem tartotta fontosnak, hogy véleményt nyilvánítson abban a kérdésben ki vezesse ezt az országot. Innentől kezdve, hogy te mit feltételezel róluk az semmi más csak a te agyad kreálmánya.

2012. szept. 24. 11:35
 42/43 A kérdező kommentje:

Kedves 40es!

Én nem pontoztalak le! Esetleg nem Ti pontozzátok le,azokat akik egyetértenek velem??? Szóval ez nem jött be!

És remélem nem kaptad fel a vizet, mert más a véleményem,mint neked? megengeded nekem Kedves Hozzászóló,hogy ne tartsam Orbánt diktátornak? 1990 óta demokrácia van! :) :) :)

2012. szept. 24. 15:00
 43/43 anonim ***** válasza:
3%

kedves moderátorok !

gratulálok, hogy egy ilyen hsz :

" Úgy beszélsz mintha legalább az apádat szidnák amikor Viktorról van szó.

Azt kérdezted: Mit gondoltok? Máskor írd már oda h: Ha kicsit is nem értesz velem egyet lepontozlak te g*ci! XDXD

Unalmas h mennyire beszűkült néhány ember látásmódja, közben meg hiperokosnak érzi magát.

Olyan elvakult stílusban írsz néha, h az embernek olyan érzése támad, mintha diktatúrában élnénk. :D :D"

simán benn marad a topikban,miközben azok, amelyek nem értettek egyet az illetővel de nem volt bennük semmi agresszív vagy trágár, benn maradtak.

2012. szept. 24. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!