Ha MSZP van demokrácia van, ha Fidesz akkor már diktatúra. Mit gondoltok erről a véleményem szerint finoman fogalmazva csacskaságról? (Olvasd el végig lent! )
Véleményem szerint ez elfogathatatlan!
Mikor még a Fidesz hatalmon sem volt, már Debreczeni József már riogatott,hogy szinte vége a demokráciának meg stb..!
Érdekes: mikor az MSZP van,akkor demokrácia van,(ahamm.. 2006 ősze..), de amikor a Fidesz és az örök mumusuk Orbán,akkor már vége a demokráciának! Ezt én felháborítónak tartom! Most is egyik lap azt írja,hogy 2010-ben volt az utolsó demokratikus választás...Komolyan mondom,hogy ilyenkor már most elnézést a kifejezésért, de undorodom tőlük...! Meg Szanyi Tibor közli Kálmán Olgánál,hogy Orbán egy diktátor, és ezt Kálmán Olga szó nélkül ,,eltűri,,...Én soha nem mondanék olyat pl: Mesterházyra,hogy egy diktátor! Ez már mindennek a teteje! A 2/3 miatt sokan összetévesztik a dolgokat! Eddig még egy pártnak nem volt 2/3-a és a 2/3-al több mindent meg lehet tenni, de ezek törvényesek azért 2/3!!!
És,hogy a Fidesz és a diktatúra, nem tudom melyik párt az MSZMP jogutódpártja...őőő hát az MSZP! De már az MSZP is demokratikus alapokon működik! Pont Orbán a diktátor,aki pont a demokráciáért harcolt...! És még az ember tán(már aki) megtudná szeretni az MSZP-t, de most magamból indulok ki, őszintén szólva így lehet? Jó nem mondom: Orbánék is ,,kicsinálták,, Gyurcsányt(mondjuk azért volt némi alapja is), de olyan nem volt,hogy le diktátorozták, meg nem riogatták az embereket,hogy vége a demokráciának, maximum 2006.okt.23-án voltam tán hasonló mondatok, de ha jól emlékszem nem ilyenek! A másik meg az,hogy még ellenzéki-kerekasztalt is akarnak/akartak szóval ez már tényleg felháborító, legalábbis a részemről! Összefoglalva nekem nem tetszik ez a stílus,hogy a baloldal meg baloldali értelmiségek meghatározzák,hogy én demokrata vagyok, de meg nem! Könyörgöm: mindannyian MAGYAROK VAGYUNK!!! Lehet Orbán Viktort szeretni, és lehet nem szeretni. Lehet,hogy ezt nem jól csinálja, de lehet,hogy azt meg jól csinálja...! De már odáig süllyedni,hogy diktátor????? Én sem értek a Fidesz sok-sok intézkedésével egyet, és egy költői kérdés,gondolat: ha netán meg is fordulna a fejembe,hogy netán szavazzak az MSZP-re(?(jelzem nem fogok!),akkor még is csak azt mondom,hogy: jó jó a Fidesz sok hibát elkövetett tán, de mégis inkább maradok a Fidesznél, mert nekem ez nem jön be,hogy már ilyen szinten mocskoljuk a másikat,mert ez már minden határon túl van szerintem! A másik kedvencem meg az, mikor megpróbálja pl: Kálmán Olga a Fidesz ellen ugrasztani sok embert. Pl: Kósa Torgyánra mondott valamit, mindjárt az Egyenes Beszéd vendége volt, és a furfangos kérdéseivel megpróbálta véleményem szerint a Fidesz ellen hangolni még jobban, és láttátok volna Kálmán Olga szemét,hogy élvezi...!
A gazdaságról is egy-két mondatot röviden:(persze ez nagyon leegyszerűsítve!)
2002-ben Medgyessi Péter azt nyilatkozta: a gazdaság jó állapotban van! Az államadósság kb 53% volt 2010-ben meg 80% fölött! 2002-2010-ig csak MSZP(2008-ig SZDSZ) kormány volt!
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mit gondolnak?
Garantálom neked, hogy minden pártnak van valamilyen adatbázisa.
Na és?
Sőt, képzeld ennek az oldalnak is van. Milyen meglepő nem?
Vagy a facebooknak is van egy elég nagy adatbázis, vagy ott az iwiw. Jujj most lehet rettegni!
Az Internet Explorer használata miatt nem tudom komolyan venni ezt a videót...
Kedves 29-es!
K Ö S Z Ö N Ö M S Z É P E N! :d :d :d :D
Maximálisan egyetértek! :D .d
29:király vagy! :D
Te mit képzelsz magadról, ki vagy te ? Engem taposni kellene, mert másképp merek gondolkodni egy kérésről, mint te ?
Na ez az igazi diktatorikus gondolkodás. Szégyen.
Undorító, agresszív, korlátolt, rosszmájú , diktátorérzelmű emberek szokása a másik eltaposása és hogy képtelen elfogadni az övétől más véleményt ,a magyarság szégyene.
Tulajdonképpen nem is az az igazi bajuk, hogy diktatúra lenne, hanem az, hogy nem az ő diktátoruk van hatalmon.
Hmmm... Hát ennél a mondatodnál azért néztem egyet! "...maradok a Fidesznél, mert nekem ez nem jön be,hogy már ilyen szinten mocskoljuk a másikat..." Emlékeim szerint amikor az MSZP volt kormányon, minden hírközlés a kormánypárt "mocskolásáról" szólt már-már számomra untató és egyben gusztustalan vagy óvodás módon. Hozzáteszem sem az MSZP-vel sem a Fidesszel nem szimpatizálok.
Orbán diktatúrájáról az a véleményem, hogy kihasználják a 2/3-os többségüket az tény, de ehhez azok az emberek juttatták hozzá, akiknek a nagy része most szidja... kicsit nevetséges.
35.36.37. EGYETÉRTEK!
38.
Más valakit kritizálni, vagy keményen bírálni, vagy netán mocskolni, mint hogy LE DIKTÁTOROZZUK!
És 37-es! Így van! Egy értelmes ember nem is hasonlíthatja Orbánt egy diktátorhoz! Orbán nem Hitler, nem Sztálin. Nem ölet embereket. Nem tiltja be az újságokat,van szólásszabadság stb..AKkor meg mi a fészkes fenéről beszélgetünk? Egy komoly ember mond olyat,hogy Orbán egy diktátor?????
Ha valaki azt mondja: UTÁLOM ORBÁNT: SZÍVE JOGA, ÉS TISZTELETBEN TARTOM! Dehogy egy diktátor? JAJJJJJ XD XD
35.36.37. Maximálisan egyetértek!!!!!!!!!!
Úgy beszélsz mintha legalább az apádat szidnák amikor Viktorról van szó.
Azt kérdezted: Mit gondoltok? Máskor írd már oda h: Ha kicsit is nem értesz velem egyet lepontozlak te g*ci! XDXD
Unalmas h mennyire beszűkült néhány ember látásmódja, közben meg hiperokosnak érzi magát.
Olyan elvakult stílusban írsz néha, h az embernek olyan érzése támad, mintha diktatúrában élnénk. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!