Szerintetek a Fideszen, Mszp/Dk/ -n kivül, Magyarországon léteznek terroristák?
Politikai döntésekkel számos emberéletért felelősek, félelem is megvalósul pl.:sárga csekkek és 2006 szerinted meg mi volt, babazsúr?
Egyébként miért van szükség ilyen TEK nevü valamire, ha szerinted sincs terror, nem elég csak magyar kommandó?
2006? Szerintem egy gyenge, határozatlan rendőri fellépés volt a csőcselék ellen.
Sárga csekkek.. no igen.. már utcára se merek menni, a hangomat se merem felemelni a kormány ellen, mert jönnek a sárgacsekkek...Nem vagy tisztában a terror szó jelentésével. A TEK létezésének okát én se értem, de zaklatott már téged a TEK?
Az lenne a terror, ha nem mondhatnád ki a véleményed, mert attól félsz, hogy elvisz a TEK, vagy a családodat félted. Magyarországon ilyentől nem kell félni. Van ellenzék, csak egyszerűen olyan dilettáns mint a kormány.
Roma belterjesség állami pénzből, melyekből gyilkosok lesznek, a fiatalabb generációk még veszélyesebbek,a magyarok meg nem vállalnak gyereket a megélhetés miatt.Kell még kommentálni?
Persze, a romákat azért támogatja az állam, hogy gyilkosok legyenek belőlük. Az elméleted ott csúszik egyből, hogy nem a romákból lesznek a gyilkosok, hanem a hülye emberekből, illetve az olyanokból akik nem tudják feldolgozni az élet dolgait. Nekem két ismerősömet ölték meg. Egyiket se cigány ölte meg. És mindkettőt ok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!