Hol találhatok leírást a lakhatási támogatással kapcsolatban?
Mit jelent ez pontosan?
"Azok kaphatnak lakhatási támogatást, akiket a munkaügyi kirendeltségek legalább három hónapja álláskeresőként tartanak nyilván, azonban a pályakezdőknél és a csoportos létszámleépítésben érintetteknél ezt a feltételt nem vizsgálják."
Nem egészen értem. Az itt a lényeg, hogy mióta vagy munkanélküli, vagy hogy mióta vagy beregisztrálva a központba?
Engemet 2 éve felszámolás miatt elküldtek. Akkor regisztráltak a munkaügyi központba, de miután megszűnt a pénz, és nem segítettek állást találni, már nem jártam, mert sokba került az odautazás, így azóta nem vagyok regisztrált. Még munkát sem találtam.
Ha most újra bejelentkezem, akkor mikortól járna nekem támogatás?
6 évet jártam egyetemre, végig albérletben laktam. De számlát a 6 év alatt egyett sem láttam. Először megkérdeztem (mint rendes jogkövető állampóógár), mondta is a főbérlő lehet számla de akkor egy 20asal több. THX
Most is ez lesz szerintem.
- Mennyi az albérlet?
- 60+rezsi!
- És ha számlát is kérek róla?
- Ja hogy támogatott munkaügyis! Akkor 80+rezsi!
A másik, rezsiköltséget hogy fizetik. Át kell majd íratni az órákat az albérlő nevére? Mert a számla ugye a főbérlő nevére jön. Ha meg Józsi bácsi van a számlán, hogy fogják kifizetni nekem. Sehogy.
"Ha most újra bejelentkezem, akkor mikortól járna nekem támogatás?"
Mostantól számított 3 hónap múlva.
Te most nem munkanélkülinek számítasz, hanem inaktívnak. Az számít munkanélkülinek aki regisztrálva van a hivatalban.
"megkérdeztem (mint rendes jogkövető állampóógár), mondta is a főbérlő lehet számla de akkor egy 20asal több. THX"
Te f.asz!
Akkor se te fizeted, hanem az állam!
Ingyen lesz szállásod, és akkor te végeztél egyetemet....
Én már nem csodálom, h a kormány szark rá, ilyen embereknek fizetést nem.adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!