Miért keverik össze Musztafáék Magyarországot orbánviktorral és bandájával?
"Ez egy kicsit úgy tűnik, mintha jogos lenne a megtorlás, hiszen az áldozat örmény volt."
Számodra...
Az örmény elnök ha korrektséget vár el másoktól, az a minimum, hogy ő az legyen.
Egyébként a másik mondatod meg pont ugyanazt sugallja, ami ellen most felemeled a szavad, csak az ellenkező oldalon. Kicsit úgy tűnik, mintha jogos lenne az örmények részéről minden ..
"Egyébként mivel háború volt, valószínűleg Safarovék is öltek örményeket"
Azért hazugságokkal ne érveljünk már ! Az bizonyított, hogy SAfarov családját örmények mészárolták le. Arról, akárcsak feltételezés szintjén sem lehetett még hallani, hogy a Safarovok öltek volna.
Úgyhogy ne tedd hozzá a "valószínűleg" jelzőt, mert ennek a valószínűsége jelen tudásunk szerint semekkora..
Azért az vicces, hogy bevéded az örményeket, aztán ha valaki azzal érvel, hogy az örmények kezdtek el ölni (ebben a sztoriban legalábbis), azzal kezdesz érvelni, hogy biztos azoknak az örményeket is megölték Safarovék.
Ne menjünk már vissza Ádámig meg Éváig és szorítkozzunk a tényekre.
Igenis az örmények szemetek voltak velünk az ügyben, én az első egy-két nap még megértettem őket, azóta viszont csak hakniznak a világsajtóban a fene nagy fájdalmukkal, és képmutatóan be se vállalják, hogy ők mit követtek el.
Mi is segítettünk régebben nekik nem egyszer, arra is magasról tettek, csak a fene nagy önérzetük számít, és szépen kihasználják az ügyet, hogy a lehető legnagyobb szimpátiát és együttérzést vívhassák ki a világ közvéleménye előtt.
"Azért az vicces, hogy bevéded az örményeket"
Hol védem BE az örményeket?
Jó, nekem kezd unalmassá vélni ez a dolog. Tisztában vagyok én is a háborúval, az azeriektől is a falra mászok ,de azért elég nevetségesnek tartom, hogy azzal véded őket, hogy "valószínűleg" a baltás családja is ölhetett, nem csak őket ölték meg.
ilyet az ember nem mond, csak ha van legalább némi bizonyíték, igazságalap a dologban.
Ezzel az erővel én meg "valószínűleg" Donald kacsa vagyok.
Úgy látom kérdező te keversz valamit, vagy a sz.rt vagy az örményeket velem ☺.
"Musztafáék" azeriek vagy törökök lehetnek, az örmények esetleg Mózesék.
Mivel látom, nem vagy nagyon jártas Örmény témában, leírok neked néhány alapinfót.
Az örmények nem moszlimok, hanem gregoriánus keresztények - ez az eredeti kereszténység, egyházuk Örmény keresztény egyház, feje az örmény katolikosz (kvázi pápa) ennek székkhelye Ecsmiadzin.
Örmény köztársaság - Hajasztani Hamapetuthjun.
Choreini Mózes legendája szerint: Haiko ősatya a Bábeli torony leomlása után fellázadt a babiloni Bélus király ellen és 300 hívével elment az északi hegyekbe az Araráthoz és a van tó partján telepedtek le haikasen faluban. Azóta az örmények neve Hai, az országuk Hajasztan.
Örményország nagyon szép (tapasztalatból mondom) az örmények is nemzetükre és történelmükre büszke nép. Nekem csak jó tapasztalataim voltak mikor ott jártam, Azerbajdzsan nem tetszet annyira, ma már nem biztos hogy ugyan úgy lenne.
De azt is tudom, hogy egy ellenségeskedés esetén nem a szimpátia a döntő, hanem az hogy melyik nemzethez tartozok és annak a pártján kell lennem. Magyarként nem állhatok a nemzetemet gyalázók mellé, akármiért is teszik ezt.
Mert elsösorban a nemzet mellet kell álni, a saját fajtánál, a belpolitika másodrendű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!