Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért keverik össze Musztafáék...

Miért keverik össze Musztafáék Magyarországot orbánviktorral és bandájával?

Figyelt kérdés
A gúny rajzfilm OK lenne ha nem a magyarokról szólna,hanem azokról akik kimutyizták az azeri-t.

2012. szept. 18. 18:10
1 2 3
 11/29 Komplikato ***** válasza:
Azok után, hogy összesen kemény egy tucat ország meri elismerni az örményírtás tényét én nem csodálom a világfájdalmukat.
2012. szept. 18. 20:19
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
Én egyik oldalon sem állok. De ha valaki úgy gondolja, hogy jogos volt az azeri által elkövetett gyilkosság annak ellenére, hogy nem az áldozat tehető felelőssé a gyilkos családjának kiirtásáért, akkor ne alkalmazzon kettős mércét, és ismerje el azt is, hogy jogosan haragszanak ránk az örmények annak ellenére, hogy nem mi (tehát az egész ország) vagyunk a felelősök a gyilkos szabadon bocsátásáért.
2012. szept. 18. 20:25
 13/29 anonim ***** válasza:
65%

Miről beszélsz ? Ez most nem az örmény népírtás ügye, hanem egy tök más, és bár az abbéli ézelmeiket teljesen megértem,

ennek a konkrét ügynek ahhoz nincs köze.

Ráadásul nem mi irtottuk őket..

Egyébként én jártam már többször pl. Törökországban, de egyszer nem jutott még eszembe elkezdeni világfájdalmat játszani meg kötsögölni ekézni őket amiatt, amit velünk csináltak..

2012. szept. 18. 20:26
 14/29 anonim ***** válasza:
Kedves 13-mas, szavaid alapján sztem inkább te alkalmazol kettősmércét, ugyanis senki nem mondta, hogy húdekirály dolog volt kiadni a baltást, ellenben ha te nem szereted a kettősmércét, akkor el kell(ene) ismerned, hogy amit az örmény elnök meg sok felháborodott örmény csinál pl. a világsajtóban , az már túljátszott képmutatás.
2012. szept. 18. 20:28
 15/29 anonim ***** válasza:
Kedves 12-es, pardon.
2012. szept. 18. 20:29
 16/29 anonim ***** válasza:

ma 20:28

Ez hogy jön ide, hogy mi mennyire van felnagyítva? A kollektív bűnösségről van szó. Itt volt, aki egyetértett a gyilkossággal (nem tudom, hogy ki), mondván, hogy az örmények kiirtották Safarov családját. De ránk azért ne haragudjon senki, mert mi nem tehetünk róla, hogy kiadták. Erről volt szó, nem a felháborodás mértékéről.

2012. szept. 18. 20:36
 17/29 anonim ***** válasza:

Ezt végképp nem tudom, mire érted. Elég sokat olvastam az elmúlt hetekben a neten és újságokban az ügyről, de olyan embert még nem láttam, aki ne ítélte volna el a gyilkosságot.

Az, hogy valaki elmondja, az egész ügy úgy kezdődött, hogy a baltásnak ölték meg a családját örmények és emiatt lett pszichopata, az nem a gyilkos védése vagy a gyilkossággal való egyetértés.

2012. szept. 18. 20:38
 18/29 Dick Esmen ***** válasza:
60%
Orbán nevezi magát állandóan Magyarországnak.
2012. szept. 18. 20:42
 19/29 anonim ***** válasza:
39%
Az orbánista csőcseléket a magyar emberek juttatták kormányra. Akik ilyen társaságot szavazatukkal támogatnak azok meg is érdemlik, hogy utána egy kalap alatt emlegessék őket kedvenceikkel.
2012. szept. 18. 20:45
 20/29 anonim ***** válasza:

"Egyszer nem hallottam még az örmény elnökszájából, hogy elismerje, ők ölték meg Safarovékat"

Ez egy kicsit úgy tűnik, mintha jogos lenne a megtorlás, hiszen az áldozat örmény volt. (Egyébként mivel háború volt, valószínűleg Safarovék is öltek örményeket.)

2012. szept. 18. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!