Mit akar még Gyurcsány és bandája, nem volt nekik elég a nyolc év?
na én most visszakérdezek
mit akar itt orbán meg a bandája? nem volt elég nekik a 2 év ami alatt triplán űberelték az mszp xarját?
tudod nem is az orbán viktor 2 éve a szörnyű hanem az a tudat hogy még 2 évig gyötör minket
remélem elfogadják a halálbüntetést és a következő hatalmon lévő párt megajándékozza őket a törvényük megvalósításával
hisz bőven el lehetne orbán matolcsy és egész pereputtyát ítélni a haza ellen elkövetett borzalmakért
pártfüggetlen vagyok de ez a fidesz nagyon nyitogatja a bicskát a zsebembe
10
Arra sem vagy méltó, hogy Gyurcsány kitörölje veled a seggét, te szánalmas kis fidesznyik.
Gáspár Zoltán Ernő
Miből gondolod, hogy Magyarországon élek és szoktam szavazni?
Egyébként tegnapi és mai válaszaidat is elég könnyű volt cáfolni, szóval mind1.
Kommunistázó, nyolcévező Fidesz-hívek megnyugtatásául: Gyurcsány nem fog indulni 2014-ben a miniszterelnökségért.
Pár gondolat:
- Gyurcsány nem vette fel a miniszterelnöki fizetését, hanem alapítványoknak adományozta. Orbán felveszi az utolsó petákig, és 2011 januárja óta havi nettó félmillió forinttal visz haza többet.
- Gyurcsány éhségsztrájkol. Orbán mikor tett ilyet? Ő hidakat záratott le, polgári köröket szervezett, lázított, és tüzelte a tömeget, amikor majdnem szétszedték az MTV székházat. Orbánék ellenzékből leszavaztattak minden megszorítást, hogy ellehetetlenítsék a kormányt, aztán hatalomra kerülve még keményebb megszorításokat vezettek be.
- Gyurcsányék nem lopták el és füstölték el a semmibe több millió ember magánnyugdíj pénztári megtakarításait
- Állandóan Gyurcsányt ekézitek azért a hazugságért, amit önmaga is beismert és helytelenített. Orbánék mikor említették 2010 előtt a magánnyugdíjpénztárak visszaállamosítását, a határon túliak szavazati jogát, a választókerületek újrarajzolását, az előzetes regisztrációt, a gazdasági szabadságharcot, vagy egyáltalán azt az "unortodox" rémálmot, amit most művelnek? Ő a szemetekben nem hazudott? Őt miért istenítitek?
19
Mert genetikailag lúzerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!