Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy, hogy ez az...

Csak én érzem úgy, hogy ez az úgynevezett kötelező katasztrófavédelmi szolgálattal kapcsolatos adatszolgáltatás valójában a sorkatonaság visszaállításának előkészítése?

Figyelt kérdés
[link]

#FIDESZ #sorkatonaság #adatszolgáltatás #kötelező katasztrófavédelmi szolgálat
2012. szept. 15. 19:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ezzel az egész dologgal én sem értek egyet, valószínűleg már megint csak arról van szó, hogy valakinek van egy nyomdája, amit meg lehet bízni jó sok kérdőív nyomtatásával.

(Az összes nemzeti konzultációs sz*rral is egy cég nagyon jól járt.)

"ha tényleg előállna egy nagyobb katasztrófahelyzet, akkor igenis érezzük fontosabbnak, hogy segítsünk lgalább egy kicsit a társainkon és ne tekintsünk ezt egy púpnak a hátunkon"

Voltak elég nagy katasztrófák, amikor már pont az volt a "gond", hogy túl sok volt az önkéntes és nem tudtak mindenkinek feladatot adni.

Ha valami nagy gond van, akkor nagyon sok ember megy és segít. (Ha itt a környéken bármi gond lenne én is mennék.)

De azt azért felháborítónak tartom, hogy erre kötelezzenek engem. Ugye ott van az is, hogy elvihetnek kiképezni erre-arra. Oké, hogy nem veszik el a munkád, de rohadtul nem füllik ahhoz a fogam, hogy valaki ordibáljon velem, hogy ezt és ezt csináljam. (Sajnos van pár tapasztalatom a katasztrófavédelmesekkel. Nem egy köztük kiöregedett vagy leszerelt katona tiszt, aki rohadtul fontosnak és baromi okosnak hiszi magát és nagyon szeret dirigálni. Kösz nem...)

Bár a feltett kérdésben foglaltakat nem tartom valószínűnek. Nem hiszem, hogy visszaállítanák a sorkatonaságot.

Viszont ha már felmerült az olimpikonokat nem kéne b*sztatni. Az egész életüket a sportra tették fel és nálunk (sajnos) ehhez rohadtul nem kapnak semmi támogatást. Láttad milyen körülmények között edzettek? Innen eljutni az olimpiára és érmet nyerni tényleg hihetetlen teljesítmény és megérdemlik amit kaptak. (Most egy összegben kapták meg azt, amit az elmúlt 4 évben kiérdemeltek volna, mint támogatást.)

Máshol támogatni szokták a sportokat (nem csak a focit, amiben ráadásul bénák is vagyunk már...), itt nem.

Ez cseppet nem volt pofátlan dolog. Ellenben mondjuk a politikusok fizetésével és az általuk felvett prémiumokkal...

2012. szept. 16. 00:59
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak adathalászás mi köze a katasztrofa védelemnek az egészségi állapotodhoz, vagy a gyerekeid számához. Valami nagyon sötét dolog álla háttérben.
2012. szept. 16. 01:20
 23/26 anonim ***** válasza:
És konkrétan mely adataidról érzed úgy, hogy nem tud(hat)ják máshonnan is ?
2012. szept. 16. 01:42
 24/26 anonim ***** válasza:

A kronikus betegségedhez szerinted mi köze a katasztrófa védelemnek vagy a terheséghez, a gyerekek számához

ezt mind meg kell adni ha nem vagy alkalmas

ezek az adatok eljutnak a lakóhelyed polgármesteréhez

1 kis településen az egész polgármesteri hivatal a te nyavajáidon fog rágodni a fél megyével együtt.

Tényleg köze van az ilyenek bárkihez?

2012. szept. 16. 02:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Nyilván hogy ne hívjanak be terhesen vagy ha tudják rólad, hogy kicsi gyerekeket nevelsz.. nem értem,ebben mi a nagy titok és mit lehet rajta csámcsogni.
2012. szept. 16. 03:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Na ennyi év után a kérdés megbukott :)
2021. aug. 4. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!