Mennyire népszerű Gyurcsány az átlag emberek köreiben?
Figyelt kérdés
Itt úgy látom/tapasztalom,hogy elég népszerű legalább is az oldalon.
Erre többek között abból következtettem,hogy minden Gyurcsányt becsmérlő válasz 20% alatt van, továbbá itt csak Orbánt szidni menő.
Ez most csak Orbán népszerűtlenségének köszönhető, vagy Ferenc amúgy is egy fasza gyerek?...
Én például egyik politikust sem szeretem, de Gyurcsányt hidegvérrel lepuffantanám.
Annyit ártott ő is az országnak, és elég szomorú,hogy inkább Gyurcsány mert ő kevesebbet ártott mint Orbán,
hogy ez a mérvadó,hogy ki baszta el kevésbé....
TE például személy szerint miként vélekedsz Gyurcsány Ferencről 2012-ben?
2012. szept. 14. 22:18
21/22 anonim válasza:
Amikor vezette az országot, akkor utáltam. De mostanában már egyre inkább rá kell jönnöm, hogy ez az ember egy vicc. Nemhogy nem lehet komolyan venni, de ő csinál bohócot saját magából. Néha annyira nyilvánvaló hazugságokat képes mondani, és szerintem ő pedig már nem is tud róla, hanem elhiszi, hogy amit mond az igaz (vannak ilyen emberek). Nekem egyre inkább meggyőződésem, hogy valami baja van neki, de hogy valahol nem normális amit csinál, az egész biztos (bár most már mondom, inkább röhejes, mint kártékony).
22/22 anonim válasza:
Mifelénk még most sem népszerű. Én nem szavaznék rá és a bandájára az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!