Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire népszerű Gyurcsány...

Mennyire népszerű Gyurcsány az átlag emberek köreiben?

Figyelt kérdés

Itt úgy látom/tapasztalom,hogy elég népszerű legalább is az oldalon.

Erre többek között abból következtettem,hogy minden Gyurcsányt becsmérlő válasz 20% alatt van, továbbá itt csak Orbánt szidni menő.

Ez most csak Orbán népszerűtlenségének köszönhető, vagy Ferenc amúgy is egy fasza gyerek?...

Én például egyik politikust sem szeretem, de Gyurcsányt hidegvérrel lepuffantanám.

Annyit ártott ő is az országnak, és elég szomorú,hogy inkább Gyurcsány mert ő kevesebbet ártott mint Orbán,

hogy ez a mérvadó,hogy ki baszta el kevésbé....

TE például személy szerint miként vélekedsz Gyurcsány Ferencről 2012-ben?

2012. szept. 14. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

"Gyurcsány egy idióta."

Ellenkezőleg, szerintem remek színész.

Bohócnak jó, de nem alkalmas egy ország vezetésére, amugy meg egy köztörvényes bünöző, vagy "üzletember", kinek hogy tetszik.

2012. szept. 14. 23:19
 12/22 anonim ***** válasza:
36%

13

Mégis hat évig vezette ezt az országot... Amúgy pedig felmentették.

2012. szept. 14. 23:24
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

"Mégis hat évig vezette ezt az országot"

Erre mondtam, hogy remek színész.

Bohóc az nem lehet, mert az vidámságot visz az emberek szívébe.

2012. szept. 15. 00:36
 14/22 anonim ***** válasza:
62%

Számomra hihetetlen, hogy Zoltán mindenhol ugyanazokat az érvek és meglapozottság nélküli sületlenségeket nyomatja...

Amúgy csak hogy tudjátok, az elmúlt években csak a személyes ismeretségi örömben kb. 10 szakembertől (közgazdász, politológus..stb.) hallgattam végig, hogy miért Gyurcsány és a korszaka volt a legkártékonyabb időszakunk az elmúlt 15-20 évben.

Sebaj, majd az unokáink idejében megírják ezt a történészek is.

2012. szept. 15. 01:12
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

17

Azért jó lenne, ha te viszont megalapoznád a sértő vádjaidat személyemmel szemben...

2012. szept. 15. 01:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Az öreg komcsik körében népszerű, ez az alábbi videóból is kiderül.

http://www.youtube.com/watch?v=bDwPTRibAiI&feature=player_em..

2012. szept. 15. 07:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem szimpatikus. Ő sem, és Orbán sem.

Nekem a bal oldalról Bajnai Gordon a jobboldalról Vona Gábor szimpatikus. Mert ezek vagy semmit vagy nagyon kicsit irányítottak.

2012. szept. 15. 09:03
 18/22 anonim ***** válasza:

17

Bocsesz, de ez nem érdem.

2012. szept. 15. 09:12
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Azt kell tudomásul venni, hogy a Magyar ember mindig az adott kormányt szidja a legjobban, ugyanis a hosszútávú memóriájával a többségnek igen nagy problémája van.

Korrupt rendőrök,Telekcserék,400milliárdos 4-es metró,böszme beszéd,Gőgös Gúnár GEdeon...stb...eztmind elfelejtik, nah meg hogy ha emeltek is a fizetéseken azt mind hitelből tették amit most kell nekünk kinyögni,de a sok Marha csak azt látja, hogy Jujj csúnya Orbán bácsi újabb adókat vezet be fúúúj! Közben kénytelen,mert az államháztartási hiány,amit Gyurcsány szépen megduzzasztott azt most vissza kell szorítani normális mederbe, ahhoz meg plussz bevételeket kell előteremteni,mert a jelenlegi állapotban került oda az ország ahova.

A legviccesebb pedig az amikor GYurcsány elvtárs vagy Mesterházi FELSZÓLÍTJA a miniszterelnököt/a kormányzat egyes tagjait, hogy MONNNNYON LE! Ennek valószínűsége pont akkor,mint a böszme beszédkor Fletó lemondása vagy 2006-os viadal alkalmakkor...

2012. szept. 15. 11:07
 20/22 anonim ***** válasza:
88%
Metróval kapcsoaltban meg Demszki papa ment bele abba a megállapodásba, hogy az EU IMF akkor ad hitelt a metrora, ha 2013-ig bevezetik Bp-en a dugódíjat...persze kinak volt legnagyobb a pofája már megint mikor eljött a dugódíj tárgyalás?? Naná, hogy a vörös szarkupacoknak. Az az egyetlen egy baj velük, hogy a saját ürülékükkel dobálják a másikat, pedig azt ők tojták, ők egyék meg!
2012. szept. 15. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!