Miért nem lehet megszabni, hogy azok akiket az állam fizet maximum 500. 000 forintot kaphatnak?
Ok tudom, hogy azért mert ezt azok kell megszavazzák akiknek milliós nagyságrendű fizetésük van. De 500.000-ből kényelmesen meglehet élni és még másra is jútna pénz.
Ha választáskor senki (najó, kevesebben mint a lakosság fele) nem megy el szavazni, akkor rádöbbennének, hogy nem kér senki belőlük.
Jólvan bazeg szerencsétlen vagyok ha úgy tetszik. Én csak elgondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne pénzhez jútni hitel felvétele nélkül. De persze vehetjük fel ezerrel a segílyt, mert a többség külföldről várja a megváltást. De majd akkor fogod te is észrevenni magad, hogy mekkora egy szerencsétlen vagy, amikor a nyugatiak kiszipolyozzák az egész államot a hiteleken keresztül, és akkor majd jöhet a csőd. Amúgy te nem láttál becsületes 4 órás munkát?
Ok felfogtam, hogy a nem szavazás nem a legjobb megoldás. De ha mégsem lenne érvényes szavazás, a többi párt nem engedné meg, hogy a jelenlevő egyének maradjanak vezetésben. De ez csak egy kezdeti ötlet. Persze lehet hátradölve dicsérgetni az összes politikust, hogy ők a napjaink hősei, de messze nem így van. Miért csak akkor lehet felháborodni, amikor már ennivalóra sem futja?
Crisopher jól mondja. Sokan vannak akik sokkal nehezebb munkát végeznek nap mint nap, de a milliós fizetéseket meg sem szagolhatják.
Könyebb szerencsétlennek nevezni valakit, mint gondolkodni és megoldani a problémát. De gondolom mindenkit jobban érdeklik a VVdolgok, vagy hogy ki kit dugott meg a nagy celebvilágban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!