Igaz az a hír hogy Magyarországon mindenkinek küldenek ki levelet hogy lépjen be katasztrófa megelőzés céljából a polgárvédelemhez?
Mivel már megint a baloldali lapok terjesztik a témát, így természetesen fenyegetőzésnek és negatívnak tűnik az egész..
Kicsit legyetek már önállóbb gondolkodásúak. Ennek az ügynek is 10szer nagyobb a füstje, mint a lángja.
A 20:42-essel egyetértek. Én nagyon szívesen segítenék katasztrófahelyzetben (mondjuk legfeljebb annyit tudnék segíteni, hogy teát viszek a homokzsákot hordóknak, mert 45 kilós nő vagyok), de ahogy ezt az egészet kezelik, az felháborító, fenyegetőznek, bírsággal akarnak sújtani... Ráadásul kidolgozatlan az egész, nekem a bejelentett lakcímem 200 km-rel arrébb van, mint a tényleges, és hülye gyakorlatok miatt nem fogok rohangálni.
Másik, ami felháborító, hogy kik kapnak mentességet és milyen alapon. Aki országgyűlési képviselő, pap vagy adóellenőr (!) az automatikusan teljesítette ezt a kötelességét már azzal, hogy létezik. Akkor pl. egy tanár vagy buszvezető miért nem fontos? Ő is alapvető szolgáltatást lát el. De a pap az bezzeg fontos, a saját seggüket meg rögtön védik a tisztelt képviselő urak...
Adóellenőrök??Hát azok meg mitől mentesülnek??Hogy száradjon ki mind.
Minden viccet félretéve,még a következőt is olvastam:
-Ha szükség van rá a kötelezett autója vagy egyéb járműve,berendezése is bevonható a feladatok ellátásába.Na azért mint ha itt kezdene egy kicsit túlzásba esni ez az egész cirkusz.Ez után majd az következik,hogy köteles vagyok a lakásomat is felajánlani ideiglenes szálláshelyként,esetleg kórházként.Na ne vicceljünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!