Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az a hír hogy Magyarorszá...

Igaz az a hír hogy Magyarországon mindenkinek küldenek ki levelet hogy lépjen be katasztrófa megelőzés céljából a polgárvédelemhez?

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 18:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Mivel már megint a baloldali lapok terjesztik a témát, így természetesen fenyegetőzésnek és negatívnak tűnik az egész..

Kicsit legyetek már önállóbb gondolkodásúak. Ennek az ügynek is 10szer nagyobb a füstje, mint a lángja.

2012. szept. 15. 20:54
 22/28 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen jogos az hogyha valakit megbüntetnek azért mert nem segít ember társainak:)
2012. szept. 15. 22:15
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

A 20:42-essel egyetértek. Én nagyon szívesen segítenék katasztrófahelyzetben (mondjuk legfeljebb annyit tudnék segíteni, hogy teát viszek a homokzsákot hordóknak, mert 45 kilós nő vagyok), de ahogy ezt az egészet kezelik, az felháborító, fenyegetőznek, bírsággal akarnak sújtani... Ráadásul kidolgozatlan az egész, nekem a bejelentett lakcímem 200 km-rel arrébb van, mint a tényleges, és hülye gyakorlatok miatt nem fogok rohangálni.

Másik, ami felháborító, hogy kik kapnak mentességet és milyen alapon. Aki országgyűlési képviselő, pap vagy adóellenőr (!) az automatikusan teljesítette ezt a kötelességét már azzal, hogy létezik. Akkor pl. egy tanár vagy buszvezető miért nem fontos? Ő is alapvető szolgáltatást lát el. De a pap az bezzeg fontos, a saját seggüket meg rögtön védik a tisztelt képviselő urak...

2012. szept. 16. 02:04
 24/28 anonim ***** válasza:
27%
aki itt pattog, hogy ki a nem hazafi meg minden, annak üzenném, hogy a '70-es években már nem épp atomháborítól kellett félni, és ha Magyarországra ledobnak egy atombombát, a pincébe épp úgy meghalsz, mint a padláson. Ergó tök felesleges pénzpazarlással egybekötött szívatás volt. Menjetek ti hullátpakolni, meg félholt emberek leszakadt végtagjait nézni, de én nem bíírom. Én ott hánynám össze magam, és körülöttem mindent, majd elájulnék. Az meg hogy kik kapnak felmentést, szégyen! Országgyűlési képviselő, pap, adóellenőr? Katasztrófahelyzetbe (pl földrengés) nem az lesz a legnagyobb bajod, hogy a parlamentbe épp megszavazzák a jövő évi költségvetést, meg Gyurcsány mentelmijogát Orbán fizetésével. Nyugodtan menjenek csak ők is. Papok. Milyen okból is? Temetések, stb? Szerintem inkább foglalkozzon ő is az élőkkel. No de hogy adóellenőr? Mit szeretne csinálni, amíg mások pl zsákotpakolnak a szomszédba? Házkutatást végezni vagyonosodási eljárással, vagy a boltokba ellenőrizni, hogy minden csomag cukorkán van-e ár? Vagy az Orbán családban és baráti társaságban csak politikusok, adóellenőrök, papok, meg rokkantak/öregek vannak?
2012. szept. 16. 15:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Vajon mikor fogjátok megérteni, hogy eddig is volt ilyen kötelezettségünk, már tíz évvel ezelőtt is, most csak annyi történt, hogy tudomást is szereztünk róla ..?!
2012. szept. 16. 17:03
 26/28 anonim ***** válasza:

Adóellenőrök??Hát azok meg mitől mentesülnek??Hogy száradjon ki mind.

Minden viccet félretéve,még a következőt is olvastam:

-Ha szükség van rá a kötelezett autója vagy egyéb járműve,berendezése is bevonható a feladatok ellátásába.Na azért mint ha itt kezdene egy kicsit túlzásba esni ez az egész cirkusz.Ez után majd az következik,hogy köteles vagyok a lakásomat is felajánlani ideiglenes szálláshelyként,esetleg kórházként.Na ne vicceljünk már.

2012. szept. 16. 19:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Na Mucikáim,gyütt e mán a levél? Mert biza a szeptember15.ei kommentem jóslata a faszántos árviz itt mossa a tökötök alját. szerencsétlenek!
2013. jún. 6. 21:30
 28/28 anonim ***** válasza:
az enyémet nem. f@sznak költöztök folyó mellé.
2013. jún. 11. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!