Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az a hír hogy Magyarorszá...

Igaz az a hír hogy Magyarországon mindenkinek küldenek ki levelet hogy lépjen be katasztrófa megelőzés céljából a polgárvédelemhez?

Figyelt kérdés

2012. szept. 14. 18:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen bármilyen munkára rávehetnek aminek köze nincs a katasztrófa védelemhez, ugyanis még el sem magyaráztak semmit részletesen.Vajon miért?
2012. szept. 15. 13:30
 12/28 anonim ***** válasza:
61%
Hát engem nem érdekel, én nem lépek be, engem nem fog a kormány itt ugráltatni: tanulják meg végre, hogy egy rendes demokráciában nekik lenne alul a helyük, a népé pedig felül. Nem fogok erre pazarolni az időmből, főleg ha semmit nem is kapok érte. Szerintem senki ne menjen el, akkor úgyse fognak mit csinálni tudni.
2012. szept. 15. 15:20
 13/28 A kérdező kommentje:
ez már diktatúra kb hogy muszáj csatlakozni
2012. szept. 15. 15:59
 14/28 anonim ***** válasza:
19%

# 10/13 ma 13:17

Azért arra Te is gondolhatnál, hogy aki a vér láttán egy órás hányásba fog kezdeni azt nem fogják küldeni...egyébként Te se menj el a mentőkhöz...anyám, micsoda lányok vannak itt....

2012. szept. 15. 18:01
 15/28 anonim ***** válasza:

Mindenki felháborodik, holott eddig is mindenkinek volt

ilyen kötelezettsége ! Most annyi történt, hogy hallotok is róla.

2012. szept. 15. 19:43
 16/28 anonim ***** válasza:

Gyerekek! ( 10-15 a legtöbb válaszoló max)

Két lehetőség közül melyiket választanátok?

1.Ha árvíz lesz és veszélyben lesz a falu. Nincs semmi esélyetek a túlélésre sem, elviszi a házatokat a víz. hajléktalanok maradtok.

2.Ha árvíz lesz és veszélyben lesz a falu. Jön 200 katasztrófa védelmes és segít nektek, megmenti a családotokat, házatokat, barátaitokat. Akkor is ezt mondanátok és szidnátok a kormányt?

Tényleg ennyire baj hogyha segítenetek kell valakinek és nem a saját hasznotokat nézitek mindig???

//ha nem azt mondanák hogy mennem kell zsákot pakolni, hullát cipelni, esetleg katonai szolgálatra hívnának be a hazáért! Önként mennék AZONNAL!!!//

Ha valakinek nem tetszik a válaszom PM-ben szívesen látom!

2012. szept. 15. 20:11
 17/28 A kérdező kommentje:
Te ritka idióta vagy.Ez nem erről szól, bármilyen munkát adhatnak neked aminek köze nincs a katasztrofa védelemhez.Részleteket sehol en mírnak arról hogy pontosan hova küldenek majd ki meg milyen célokból.
2012. szept. 15. 20:13
 18/28 anonim ***** válasza:

kérdező, szerintem nem ritka nagy idióta az, akire ezt írod. Ellenben te vagy az, aki nem gondol bele, hogy ha igazad lenne és bármire behívhatnának, nemhogy tüntetések, de kb. egy bazi nagy felkelés lenne itt a kormány ellen.

Abszurd , amiket írsz.

2012. szept. 15. 20:17
 19/28 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek Én vagyok idióta. Már miért küldhetnének bárhova dolgozni? Szerinted egy ilyen országban van arra keret hogy baromságokra pazarolják(Katasztrófa esetén, ja és munkaerőre/Erőforrásokra gondolok itt)? Hidd el minden kézre szükség lesz ha a házad/ falvad/ Városod romokban hever!

Lehet hogy idióta vagyok, de legalább megpróbálok logikusan gondolkodni, nem keresni egy lehetőséget hogy a kormányt támadjam!

2012. szept. 15. 20:29
 20/28 anonim ***** válasza:
77%
Itt tulajdonképpen a "stílussal"van a nagyobb gond,ahogy a fenyegetőzést megint elkezdték.Rögtön 150.000 Ft-os pénzbüntetés,elzárás,közmunka.Szóval ennek így rohadtul rossz a szájíze.A másik.Túl sok az a réteg,aki mentesül,aztán érdekes,hogy meg van határozva,hogy hány százalékos rokkantak mehetnek,és kik nem.Azért azt is meg kéne kérdezni a kitöltő ívben,hogy van-e a polgárnak valami betegsége.Mondjuk magas vérnyomás,egy szívbetegség,esetleg egy sérv,vagy volt,és még lehetne sorolni.
2012. szept. 15. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!