Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Gyurcsány éhségsztrájkjának...

Mi Gyurcsány éhségsztrájkjának a célja?

Figyelt kérdés
A valódi célról tudok (magamutogatás, one-man show), de ő mit nyilatkozik: milyen céllal sztrájkol?

2012. szept. 9. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
A cirkusz körülötte.
2012. szept. 10. 11:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Olvasásra ajánlom a blogját!

Jut eszembe pár éve volt egy olyan posztja, amiben ostorozta magát, hogy lefekvés előtt megevett egy kis kocka csokit (pedig az milyen bűnös dolog...). Szóval étkezési zavarai már régóta vannak. Most éppen ebből kíván előnyt kovácsolni.

Szánalmas...

De legalább vele tartana Vadai Ágnes is. Neki kellene éhezni egy kicsit (nem kicsit, nagyon)!

2012. szept. 10. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rájött arra, hogy senkit sem érdekel mit csinál, mindenki leszarja mi van vele, és most úgy döntött csinál valamit, amivel magára terelheti a figyelmet, és ez az éhségsztrájk pont egy ilyen dolog. Most majd mindenki erről fog beszélni, a médiában is egész biztos minden adón lemegy majd, és így ismét ő lesz az egyik központi téma. Szerintem amúgy a politikusoknak alapból van ilyen feltűnési viszketegsége. Jó, nem mindegyiknek, de alapjáraton szeretik, ha irányul rájuk figyelem (Orbán is feltűnősködött, mikor nem volt kormányon, azóta meg méginkább).
2012. szept. 10. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező is tudja, hogy mi a cél. Ez a kérdés megjelent, tehát van Internete. Ha akarja, megkeresheti.

A fenti gondolatmenetre alapozva bizonyára nem járok messze a valóságtól, ha azt mondom, a kérdező kérdése csupán provokáció.

Jó lenne, ha a politika témában minőségi kérdések jelennének meg, nem ilyen populista provokatív kérdések!

2012. szept. 11. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!