Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Odafigyeltek rá, hogy magyar...

Odafigyeltek rá, hogy magyar terméket vásároljatok?

Figyelt kérdés

Aki a Tescoban veszi a külföldi élelmiszert, Electrolux hűtőgépet vesz Zanussi-Lehel helyett, Suzuki helyett Skodát vesz, Horvátországba jár nyaralni a Balaton helyett az mitől várja a magyar gazdaság fejlődését?

Vegyetek magyar árut, akkor is ha az esetleg kicsit drágább mint a külföldi!

2012. szept. 9. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Erre mindig odafigyelek.
2012. szept. 9. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

" De, sokan nem tudják, hogy mi magunk fogyasztók teszik taccsra a magyar termelők, gyártók többségét! Miért? Mert én pl. cipőket gyártok, de nem veszik, a raktár telik, bevétel nincs, tehát nem tudok fizetni!"

Nézd. Aki külföldi terméket vásárol az a saját fizetését csökkenti. Na jó, a tiéd is meg az enyém is. De én sajnálni nem szoktam őket, mikor sírnak, hogy kevés a pénzük. Maguknak csinálták.

2012. szept. 9. 22:30
 13/19 anonim ***** válasza:

"én odafigyelek rá hogy NE magyar terméket vegyek

lehet fujjogni de havi 40 forintból élek és a magyar termék átlag 30-40% al drágább

tehát ha magyar terméket veszek az utolsó héten a hónapban nincs mit ennem sőőt már előbb"

Ezt bizony nagyon megérdemled! És én remélem, hogy jövőre már csak havi ötezerből fogsz élni! Hadd hulljon a férgese. :)

2012. szept. 9. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Ezt nem értem miért jópofa lehurrogni azt aki azért nem veszi a magyar terméket mert sokszor drágább mint a külföldi. Úgy veszitek mintha mindenki direkt akarna kiszúrni a saját hazájával mert nem tud többet költeni egy foknál... ez azért vicc.
2012. szept. 9. 22:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Én odafigyelek rá, mert a magyar étel, ital, stb. egyértelműen jobb, mint a külföldi. A benzin kivétel, mert a MOL-os elég drága, bár viszonylag keveset fogyaszt belőle a motorom.
2012. szept. 9. 23:03
 16/19 hájaaa ***** válasza:
33%
Azért megnézném hogy egy olasz tésztafajtát melyik magyar veri kenterbe, írhatnátok itt egyet!
2012. szept. 10. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

"Ezt bizony nagyon megérdemled! És én remélem, hogy jövőre már csak havi ötezerből fogsz élni! Hadd hulljon a férgese. :)"

na fogadok kb 14 éves vagy és a zsebpénzed kb 40000 forint

de nagy szád van lehurrogni a csórót

ezek után remélem lesz olyan hogy szó szerint éhezel pikk-pakk nem leszel ekkora fotelmagyar te paraszt

2012. szept. 10. 11:25
 18/19 Pro Patria ***** válasza:
100%

Amikor csak lehetőség van rá, kifejezetten a magyar termékeket keresem. Egyébként is a téliszalámi, a sajtospárizsi, és a magyar borok nyerik el az én ízlésvilágom tetszését... A zöldségek-gyümölcsök pedig összehasonlíthatatlanul jobbak a külföldieknél. Húsokból pedig eleve minek vennék 9000 kilométerről idehozottat? Ki bízik abban meg...

Szóval igen. De tejben, pékárúban, sőt ha lehet, ruhában is.

2012. szept. 13. 13:54
 19/19 Pro Patria ***** válasza:
47%
Ami még kimaradt: nyaralni csak egyetlen egyszer voltam külföldön, ezzel ellentétben Magyarországon különbözőpontjait minden évben meglátogatom, van, hogy egy évben többször is.
2012. szept. 13. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!