Odafigyeltek rá, hogy magyar terméket vásároljatok?
Aki a Tescoban veszi a külföldi élelmiszert, Electrolux hűtőgépet vesz Zanussi-Lehel helyett, Suzuki helyett Skodát vesz, Horvátországba jár nyaralni a Balaton helyett az mitől várja a magyar gazdaság fejlődését?
Vegyetek magyar árut, akkor is ha az esetleg kicsit drágább mint a külföldi!
" De, sokan nem tudják, hogy mi magunk fogyasztók teszik taccsra a magyar termelők, gyártók többségét! Miért? Mert én pl. cipőket gyártok, de nem veszik, a raktár telik, bevétel nincs, tehát nem tudok fizetni!"
Nézd. Aki külföldi terméket vásárol az a saját fizetését csökkenti. Na jó, a tiéd is meg az enyém is. De én sajnálni nem szoktam őket, mikor sírnak, hogy kevés a pénzük. Maguknak csinálták.
"én odafigyelek rá hogy NE magyar terméket vegyek
lehet fujjogni de havi 40 forintból élek és a magyar termék átlag 30-40% al drágább
tehát ha magyar terméket veszek az utolsó héten a hónapban nincs mit ennem sőőt már előbb"
Ezt bizony nagyon megérdemled! És én remélem, hogy jövőre már csak havi ötezerből fogsz élni! Hadd hulljon a férgese. :)
"Ezt bizony nagyon megérdemled! És én remélem, hogy jövőre már csak havi ötezerből fogsz élni! Hadd hulljon a férgese. :)"
na fogadok kb 14 éves vagy és a zsebpénzed kb 40000 forint
de nagy szád van lehurrogni a csórót
ezek után remélem lesz olyan hogy szó szerint éhezel pikk-pakk nem leszel ekkora fotelmagyar te paraszt
Amikor csak lehetőség van rá, kifejezetten a magyar termékeket keresem. Egyébként is a téliszalámi, a sajtospárizsi, és a magyar borok nyerik el az én ízlésvilágom tetszését... A zöldségek-gyümölcsök pedig összehasonlíthatatlanul jobbak a külföldieknél. Húsokból pedig eleve minek vennék 9000 kilométerről idehozottat? Ki bízik abban meg...
Szóval igen. De tejben, pékárúban, sőt ha lehet, ruhában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!