A kettős állampolgárság ellenzői inkább bal- vagy jobboldaliak?
Balosnak vélném őket, de lehet, hogy ők tiltakoznak ez ellen.
A baloldaliság fontos eleme a szolidaritás, ez alapján nem lehetnének baloldaliak, és mégis? Hogy látjátok?
Nem akartunk mi rajtatok élősködni, hidd elCsak annyit kértünk, hogy ismerjetek el minket. Csak leírva akartuk látni,hogy MAGYAR. Ukrajnában büdös magyar vagyok, nálatok ukrán. Ukrajnában volt, hogy rám szóltak, miért beszélek magyarul, ha az ő kenyerüket eszem. Azért beszélek így, mert ezt tanultam anyámtól, ezen beszéltek az "Óhazában", ezen a nyelven írt Petőfi Sándor és Ady Endre. (az már csak mellékes, hogy a saját kenyerem eszem, amiért ÉN dolgoztam meg.) Minket dobtatok el. December 5-én meghalt bennünk valami. Itt nem kellünk, és úgy látszik, nem kellünk nektek sem.
egy kárpátaljai magyar lány
Talán azért kéne, amiért az Észak-Írországban élő íreknek kell az ír állampolgárság.
Vagy a dél-tiroliaknak az osztrák állampolgárság.
Vagy a Szlovéniában élő olaszoknak az olasz állampolgárság.
Látom már, hogy csak betonra hányom a borsót...
Magyar lány Ukrajnából: elmész te a jó k*rva anyádba. Ha nem ide adózol, nem itt dolgozol, akkor ugyan minek kell neked magyar állampolgárság? Leírva akarod látni, hogy MAGYAR? Hát tessék:
MAGYAR
Ha csak leírva akarod látni, akkor minek az állampolgárság? Aki állampolgárságot akar, az nyilván kezdeni is akarsz vele valamit.
A magyar állam rengeteg pénzzel támogatja a határon túli magyarokat, sőt itt ingyen járhatsz egyetemre is. Nekem sok ukrán ismerősöm volt az egyetemen, akik hálásak voltak érte, hogy ingyen tanulhattak itt, és nem nyafogtak, hogy nem kapnak automatikusan állampolgárságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!