Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne-e jobb inkább...

Nem lenne-e jobb inkább munkahelyeket teremteni és büntetni a munkanélküliséget mint 1989 előtt ahelyett, hogy most munkanélküli segélyt fizetni?

Figyelt kérdés
Arról nem is beszélve, hogy nem lenne ekkor a létbizonytalanság, ami van.
2009. júl. 29. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

16:51

Márciusban részt vettem egy EU-konzultáción. 4 EU parlamenti képviselő is jelen volt. Konkrétan Szentiványi SZDSZ-es képviselő mondta, hogy a közmunkaprogram miliárdokba kerül, hangulatjavító intézkedésként vezették be és a valódi megoldás a munkáért munkabért elv alkalmazása lenne.Ha hazudott lelke rajta.

A négy EU parlamenti képviselő a négy parlamenti pártot képviselte. A mások három sem cáfolta Szentiványi állitását csak bólogattak.

Ugy nincs harag, ha- noha én nem vagyok SZDSZ-es- mégis Szentiványinak hiszek én nem neked?

2009. júl. 29. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Tavasz óta 80 ezer közmunkásnak fizet minimálbért az állam, hogy a segély helyett inkább végezzenek közmunkát. Az államnak ez kétszer annyiba kerül, de a programot felügyelő miniszteri biztos szerint megéri.

[link]

2009. aug. 2. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!