Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP támogatja a melegek...

Az MSZP támogatja a melegek házasságát?

Figyelt kérdés
Ha kormányra kerülnének, engedélyeznék?
2012. szept. 5. 09:55
1 2
 1/16 Antimod ***** válasza:
Nem, mert nem engedélyezték 2002 és 2010 között sem. Az SZDSZ nyomatta, de ők valamiért nem akartak kötélnek állni.
2012. szept. 5. 10:01
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
Nem, de a DK igen.
2012. szept. 5. 10:19
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

"Ha kormányra kerülnének, engedélyeznék?"

Nem valószínű.

Az élettársi kapcsolattal mi a gond? :)

2012. szept. 5. 10:23
 4/16 Vladislav83 válasza:
40%
Remélem nem!
2012. szept. 5. 10:33
 5/16 Csiß ***** válasza:
53%
Ha igen akkor rájuk szavazol? vagy mi...
2012. szept. 5. 10:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ideológiai szempontból mindig vicces volt ez az MSZP-SZDSZ koalíció is, ha ilyen társadalmi-gondolkodásmódbeli kérdéseket nézünk, mintha fekete a fehérrel állna össze. Egy régebbi MSZP-s politikust nem tudnék mondani, aki ilyen kérdésekben ne konzervatív, maradi lenne, amúgy is elég régi garnitúra volt már mind.

Gyurcsány persze most bőszen kiáll a melegekért, de nem tudom neki elhinni, hogy így is gondolja.

2012. szept. 5. 10:55
 7/16 szittyatarzan ***** válasza:
0%
Mivel az MSZP baloldalinak vaja magát yess!!
2012. szept. 5. 11:01
 8/16 szittyatarzan ***** válasza:
17%

Nekem ideológiai szempontból mindig vicces volt ez az MSZP-SZDSZ koalíció is, ha ilyen társadalmi-gondolkodásmódbeli kérdéseket nézünk, mintha fekete a fehérrel állna össze. Egy régebbi MSZP-s politikust nem tudnék mondani, aki ilyen kérdésekben ne konzervatív, maradi lenne, amúgy is elég régi garnitúra volt már mind.

Mért is?A meleg ügy baloldali ügy!Mivel a világon mindenhol a baloldal támogatja a melegeket!Olyat még nem halottam ,hogy pro konzervatív gay.Mivel a konzervativizmus kizárja a haladó humanista gondolkozást.

2012. szept. 5. 11:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Kedves szittyatarzan, szerintem olvasd el még egyszer azt a kommentet, mert nem értetted meg.
2012. szept. 5. 11:05
 10/16 anonim ***** válasza:

"Olyat még nem halottam ,hogy pro konzervatív gay.Mivel a konzervativizmus kizárja a haladó humanista gondolkozást."

Nem vagy te kicsit elvakult ?

Egyébként nekem van több (2) meleg, huszonéves ismerősöm, akik világéletükben jobboldaliak voltak. Sőt, lehet, hogy ki fogsz rajta akadni, de még templomba is járnak. Na, ezt rakd össze.

2012. szept. 5. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!