Az MSZP támogatja a melegek házasságát?
"Ha kormányra kerülnének, engedélyeznék?"
Nem valószínű.
Az élettársi kapcsolattal mi a gond? :)
Nekem ideológiai szempontból mindig vicces volt ez az MSZP-SZDSZ koalíció is, ha ilyen társadalmi-gondolkodásmódbeli kérdéseket nézünk, mintha fekete a fehérrel állna össze. Egy régebbi MSZP-s politikust nem tudnék mondani, aki ilyen kérdésekben ne konzervatív, maradi lenne, amúgy is elég régi garnitúra volt már mind.
Gyurcsány persze most bőszen kiáll a melegekért, de nem tudom neki elhinni, hogy így is gondolja.
Nekem ideológiai szempontból mindig vicces volt ez az MSZP-SZDSZ koalíció is, ha ilyen társadalmi-gondolkodásmódbeli kérdéseket nézünk, mintha fekete a fehérrel állna össze. Egy régebbi MSZP-s politikust nem tudnék mondani, aki ilyen kérdésekben ne konzervatív, maradi lenne, amúgy is elég régi garnitúra volt már mind.
Mért is?A meleg ügy baloldali ügy!Mivel a világon mindenhol a baloldal támogatja a melegeket!Olyat még nem halottam ,hogy pro konzervatív gay.Mivel a konzervativizmus kizárja a haladó humanista gondolkozást.
"Olyat még nem halottam ,hogy pro konzervatív gay.Mivel a konzervativizmus kizárja a haladó humanista gondolkozást."
Nem vagy te kicsit elvakult ?
Egyébként nekem van több (2) meleg, huszonéves ismerősöm, akik világéletükben jobboldaliak voltak. Sőt, lehet, hogy ki fogsz rajta akadni, de még templomba is járnak. Na, ezt rakd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!