A Kuruc. Info tulajdonosa Amerikából nagymagyarkodik? Kiderítette az index, ki a tulajdonosa!
Tessék, azt hiszem ez nem is érdemel kommentet: [link]
Amerikából, nyugati fizetésből nagymagyarkodunk? Zsír.
ma 13:59
Tök mindegy, hogy milyen politikai nézetet vallok, a lényeg, hogy azt nyugodtan, alkotmányos jogommal élve, szabad kifejezésre juttathatom. Amihez, mellesleg semmi közös sincs.
"kuruc tulaja a nyolcvanas évek végén emigrált de abban az időben még bolsevik uralom volt."
bolsevik uralom??
Jesszusom, tudod te miről beszélsz?
Milyen bolsevik uralom?
Tudod egyáltalán kik voltak azok a bolsevikok?
Csak nem a kurucon írta ez a pedofil hogy a 80-as években a "bolsevikok"(sicc!) elől menekült?
És van aki bevette?
Akkor már politikai okból se zargattak szinte senkit!
A bolsevikok meg... milyen messze voltak már térben és időben is...
Maradjunk valamennyire tárgyilagosak.
Még akkor is ha a kuruc sokaknak maga a szent igazságlexikon...
Aki akar beszélgetni vele, vagy meginni egy pohár bort, az nyugodtan megteheti itt:
Registrant
Bela Varga
1340 Woodside Ct.
Healdsburg, CA 95448
US
Telephone: +1.7074336616
Email: bejuvarga@netzero.com
Borzalmas! És még pont ezek pofáznak itt nekünk. Nem egy kurucos cikk van ahol zsidóznak mert be mert jönni a mi csodálatos országunkba. Példa: [link]
Ezen akkorát nevettem hogy majdnem lestem a székről. Szánalmas komolyan. Ott nagymarkodik szépen lejárat minket magyarokat az amcsik előtt és csodálkozik hogy utálnak minket mint a sz*rt. Hazaszégyene.
"Aki akar beszélgetni vele, vagy meginni egy pohár bort, az nyugodtan megteheti itt:
Registrant
Bela Varga
1340 Woodside Ct.
Healdsburg, CA 95448
US
Telephone: +1.7074336616
Email: bejuvarga@netzero.com
Akkor, ha ezt egy sima linuxos whois paranccsal szedted, csak annyit mondanék, hogy abból biztosan nem tudsz meg semmit, mert én is szórakoztam már ezzel a paranccsal és sokszor csak szolgáltatói adatokat tudtam meg, nem egyszer úgy feltüntetve, mintha az ügyfélé lennének. Szinte biztos vagyok benne statisztikai alapon, hogy ezek az adatok nem azé a személyé, akire kíváncsi vagy.
"bolsevik uralom??
Jesszusom, tudod te miről beszélsz?
Milyen bolsevik uralom?
Tudod egyáltalán kik voltak azok a bolsevikok?
"
Miért talán magyar uralom volt? Kádár és bandája közel sem nevezhető magyarnak csak szerettek volna magyarok lenni. Örülj hogy most visszafogtam magam és politikailag korrekt voltam.
Magyarkodik ,azért ,mert leírja ,hogy milyen a való élet, Magyarország?
Azért,mert én minden nap rettegve megyek munkába, a cigányok miatt. Több mint 30 éve itt élek a cigányok elbírhatatlanak, most jönnek a jogvédők és mindjárt védik is őket, költözzenek a cigányok közé, ne fentről mondja a dolgokat pl.:egyenlőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!