Miért zárták ki Szegedi Csanádot a Jobbikból?
Szélsőséges az aki antiszemita megjegyzéseket tesz, mint pl egy olyan vérvád felemlegetése ami köztudottan nem igaz(jah, hogy zsidók szertartások keretében kisgyerekeket áldoznak és esznek meg..) És mindezt a párt legfelsőbb szintjén is komolyan veszik, onnan indul!
Antiszemita az aki kivizsgáltatja génjei "tisztaságát" vagyis a zsidó géneket, mert szerinte szégyen lenne ha lenne ilyen gén benne!(hagyjuk a tudományos részt mert a csákónak a szándéka ez volt!)
Vagy ha a tagok kijelentik a gárda felvonuláson hogy a liberálisokat tizesével kell kinyírni...
Netán a cigányokat, zsidókat gázkamrába, gettóba kell zárni!
És hosszú a sor!
Ha gondolod linkelek videókat de csak ha elismered utána hogy a jobbik tele van szélsőségesekkel, a vezetőség legfelsőbb szintjén is! Hisz ha szerinted ezek nem történtek meg akkor nem is vagy tisztában a jobbikban történtekkel!!!
De én is visszakérdezek!
A liberálisokat úgy állítja be a jobboldal és Vonáék hogy nem akarják a bűnöst megbüntetni ha az cigány, fel akarják menteni! Erre hoznál példát te is hogy ilyeneket hol mondott liberális? lehetőleg jelenkori magyart(jelentős politikust mondjuk) és ne valami kiragadott távolit.
És csak ezt az egyet kérdezem pedig rengeteg ilyen hazugság van sajnos.
De azt hiszem aki az ide, a GYK-ra írogató Jobbikosokat olvassa az a kőkemény Szálasi és náci kultuszt láthatja! Legtöbbjük szerint a holokauszt meg sem történt vagy azt a zsidók szervezték meg.
Míg azért a fenti példámat jellemző liberális hozzászólás ahol büntetlenséget akarnak a bűnösöknek, nincsen és még soha nem olvastam!
Zoli.
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Nevetséges ez a kisgyereket esznek és áldoznak ez valami Grimm mese nem a jobbik álláspontja. Az valóban igaz, hogy a talmudban nem számít bűnnek a nem zsidó emberek értsd gojok megölése kihasználása, vagyonuk elvevése. Nevetséges ez a génvizsgálat is. zsidó gének? azok milyenek? a liberálisokat valóban sokat támadják de megérdemlik mert nagyon átestek a ló túloldalára. Ez már nem egészséges csak az ellentéteket szítják. pl nem lehet az alacsony intelligenciával rendelkező cigány gyerekeket (nem mindet mielőtt kiragadná valaki) külön osztályba tenni mert ez szegregáció. Pedig mindig voltak ilyen osztályok, iskolák.(kisegítőnek hívták őket nem a normális tananyagot tanulták hanem az életre készítették fel őket, háztartástan stb)Így maradtak a többiekkel az eredménye, bukás, nem érti az anyagot unatkozik ezért piszkálja a többit zavarja az órát és ebben társakat is talál. az óra 70-80 % a fegyelmezéssel telik, ennek a többi gyerek issza meg a levét mert nem haladnak. Ez a holokauszt érdekes téma rengeteg ellentmondás van.Biztos, hogy megtörtént de nem biztos, hogy éppen úgy ahogy beállítják. És meg tudnád mondani miért kell nekünk fizetni azokért amit akkor követtek el amikor meg sem születtünk még? Már rengeteg kártérítést kaptak de még mindig mindenkit perelnek. miért? Miért antiszemita ha valaki kimondja, hogy a zsidók ki akarnak túrni a hazánkból?(pl Simon Perez kijelentése hazánk felvásárlásáról, vagy a zsidó amerikai üzletember a Gyöngyöspatai cigányok utaztatásával mélyített magyar cigány ellentéttel hátha polgárháború lesz.) Ha zsidóra mondanak valamit antiszemita ha cigányra rasszista. miért és a magyarokat miért lehet folyton szapulni megalázni? a zsidóknak gójok vagyunk a cigányoknak büdös parasztok, a szlovákoknál a nyelvtörvény, Slota ámokfutása stb. senki nem emelt szót értünk, sőt aki megpróbálja az rögtön rasszista fasiszta. miért????
Az utolsó bejegyzésedben írsz , nyilasokról, nácikról. Miért? a jobbik rengetegszer elmondja semmi közük hozzájuk persze ez nem baj hisz büntetlenül lehet rágalmazni (sajna csak a magyarokat)
Nem vagyok sem jobbikos sem gárdatag (ez külön mise, hogy miért üldözik őket mint a boszorkányokat a középkorban mikor semmi törvénybeütközőt nem követtek el. és nincs betiltva mint szervezet mert újjáalakították ami törvényes keretek közt működik, illetve működne ha hagynák)
13-as:
Mint írtam úgy gondolom hogy a Jobbik is vegyes párt!
És attól hogy egyes politikusai elhatárolódnak a rasszizmustól, antiszemitizmustól attól még a másik része ezt vallja(gyerekevős vérvédat és a zsidógénes vizsgálatot is Jobbikos parlamenti képviselő mondta, vizsgáltatta ki magán)!
Ugyanakkor beszélgettem értelmes jobbikossal szóval tudom hogy vannak ők is.
És a liberálisok is ilyenek. Vannak vad liberálisok és mérsékeltek.
Én spec liberális(konzervatív liberális) vagyok de saját véleményem szerint a cigányokat azzal lehetne támogatni ha saját iskolát alapíthatnának és ott maguknak magas szintű képzést tarthatnának. Lásd a magyarországi kínai, német, orosz stb kisebbséget akik azért harcolnak hogy legyen ilyen külön iskolájuk! És úgy gondolom igenis támogatni kéne ilyen iskolák létrehozását. Magyarországon vagy 4500 iskola van. Nem hiszem hogy agyonterhelné a költségvetést pár tucat ilyen iskola finanszírozása. És az állandó pénzosztás helyett a támogatást lehetne arra fordítani hogy a gyerek kapjon bent reggelit, ebédet és a délutáni foglalkozás/iskolai leckeírás után(addig se otthon van) pedig vacsorát. Aztán mehet haza. vagy akár bentlakásos iskolákat alapítani. Mert sok cigány gyerek azért nem tanul mert hazamegy és egész éjszaka megy a dajdajozás. És persze hogy álmos a gyerek. Plusz ezt tanulja a szüleitől...
És a gárdásokat meg azért nem szeretem mert masíroznak és úgy tesznek mintha 1-5-10 felvonulással bármi is változna!
Mert tudjuk hogy amint elmennek úgyis minden visszaváltozik! Viszont a cigányok hangulatát jól feltüzelték!
A gárdás felvonulások már évek óta tartanak. És nem változott semmi. Én nem látok logikus érvet ezek mellett! Szerintem ne vonulgassanak hanem csatlakozzanak egy állandóan és folyamatosan járőröző pár fős helyi csapathoz! kevésbé látványos de hasznosabb!
Ja és támogatnám a börtönök építését mert viccnek tartom hogy "majd pár hónap múlva" vonulgatnak be akár súlyos bűncselekményt elkövetők! Ez vicc...
Na de nem elemezgetek mert akkor itt írogathatnék órákig...
"És a gárdásokat meg azért nem szeretem mert masíroznak és úgy tesznek mintha 1-5-10 felvonulással bármi is változna!
Mert tudjuk hogy amint elmennek úgyis minden visszaváltozik! Viszont a cigányok hangulatát jól feltüzelték!"
Ez a masírozás azért van mert akarnak valami formát adni a mozgásuknak, nem vonulhatnak mint egy csürhe. Viszont érdekes amíg ott vannak te is írtad rend van.Ezt a rendőrség miért nem tudja biztosítani? ha jelentik, hogy baj van miért nem tud kivonulni erőt demonstrálni mint ahogy a gárdistákkal teszik? Erre nem tudsz válaszolni mert kb senki nem tud Pintéren kívül. Egyébként van polgárőr egyesülete a jobbiknak a sz.j.p ami bejegyzett egyesület mégis mivel a jobbikhoz köthető állandó zaklatásnak van kitéve a rendőrség felől. Pedig jó néhány településen sikerrel működik a 0 ft állami támogatás ellenére. A cigányok hangulata? És a magyarok hangulatával ki törődik? Addig kéne védeni egy kisebbség érdekeit míg azt nem helyezik a többség érdeke elé. Mint írtam korábban magyarok vagyunk mind csak utána valamilyen kisebbség én pl sváb vagyok. de ne offoljunk csak kérlek ne nácizd a jobbikot kapásból mert ahogy nálatok is náluk is vannak olyanok meg ilyenek. Van egy réteg aki jól megél az egymás ellen uszításból azokat kéne jól fenéken billenteni.
"Viszont érdekes amíg ott vannak te is írtad rend van."
Ha 100-200 ember van az utcán akkor max verekedés lehet a dologból valóban.
De bármelyik 400-500 fős faluba leküldesz 200-300 gárdistát ott biztos rend lesz amíg ott vannak. Aztán elmennek és annyi. Vagyis problémát nem oldottak meg...
És valljuk be, a gárda semmivel sem javított a bűnözési statisztikákon vagy akár csak a helyi bűnözésen! A helyi szerveződésü polgárőrségek igen. De ennek semmi köze a gárdához. Magyarán haszna nincs a szervezetnek!
A magyarok hangulata? Ha a cigánybűnözés csökkenne az javítaná a hangulatukat! Ha agresszívabbá válnak és elfajul a dolog az nagyon nem jó nekik!
Csak azoknak a Jobbikosoknak akik polgárháborút akarnak kirobbantani! Ezt tudjuk a jobbikos képviselő beszédéből amit fölvettek, a cigánygyilkosok motivációjából stb
Én megoldásokban gondolkozom. A már említett gettóba cárás, Dunába lövés, lemészárlás, elgázosítás amit itt a GYK-n is sajnos sok jobbikos vall az nem megoldás!
De ajánlom hogy olvasgasd az itteni cikkeket és láthatod hogy milyen kevés mérsékelt jobbikos van sajnos. És hogy mennyire nem egy kicsike és elhanyagolható kisebbség!
zoli te kevered a fazont a szezonnal. a gárdának nem feladata a rendfenntartás. akkor mennek ha kérik őket a megfélemlített magyarok mert a rend őrei semmit nem tesznek.
a gárda hagyományőrző és karitatív szervezet pl Magyarország legtöbb vért adó egyesülete. árvíznél, természeti katasztrófáknál segítenek csak erről kussol a média. és ne keverd össze a 12 éves netharcosokat akik itt is többségben vannak. nézz utána ha valamit ennyire utálsz ne légből kapott dolgokra hagyatkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!