Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zárták ki Szegedi...

Miért zárták ki Szegedi Csanádot a Jobbikból?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 22:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Mint ismeretes kiderült, hogy zsidó felmenői voltak, de ez nem lett volna kizáró ok. A baj ott kezdődött, hogy megzsarolták ezzel és ahelyett, hogy nyilvánosságra hozta volna engedett a zsarolásnak és pályázati pénzeket juttatott a zsarolónak. röviden ezért.
2012. szept. 3. 23:26
 2/17 A kérdező kommentje:

Vona Gábor ezekután hogy viszonyul hozzá?

Jobbik szimpatizánsok mit gondoltok.

Én még az ügy nyilvánosságrakerülése előtt megvettem a könyvét, de még nem olvastam el. Érdemes elolvasni?

2012. szept. 3. 23:38
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Mert nem akartak úgy bukni, mint az MSZP miután kiállt Gyurcsány mellett az öszödi lebukás után.
2012. szept. 4. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne érdemes?
2012. szept. 4. 05:58
 5/17 anonim ***** válasza:

"Vona Gábor ezekután hogy viszonyul hozzá?

Jobbik szimpatizánsok mit gondoltok. "

csalódott, hogy ennyire hátat fordított a pártnak és szóba se áll velük már.

(Van alkalmam személyesen ismerni több belső körös embert, VG-vel is találkoztam a közelmúltban és máskor is.)

2012. szept. 4. 07:08
 6/17 anonim ***** válasza:
20%

Mert zsidó!

Most komolyan!

Ha valaki odamegy egy LMP-s, MSZP-s, fideszes képviselőhöz hogy ha nem fizet neki akkor kiteregeti hogy van zsidó rokona mi történt volna?

Röhög egy akkorát hogy a szomszéd városban is meghallják! :)))))

Mert más pártban ez nem zsarolási téma!!!

Ha van egy párt ahol ezzel meg lehet zsarolni valakit az egyértelmű hogy antiszemita!

Nem kell túlkombinálni a dolgot!

Pontosan tudjuk hogy azért kellett mennie mert zsidó ősei voltak!

Mint ahogy az értelmesebbje tudja hogy a kurucinfo a Jobbiké!

A jobbikosok meg hamukáznak mint mindig...

2012. szept. 4. 10:10
 7/17 anonim ***** válasza:
Mert elég durva botránya volt a zsidósága miatt...
2012. szept. 4. 12:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Zoli, ebben azért nincs igazad, mert a dolog nem a pártot zavarta, hanem azért nem merték ezt nyilvánosságra hozni, mert akkor a jobbik a létező összes szavazóját elvesztette volna.. Én egyébként a Vonát, meg a Novákot hasonlóan sárosnak tartom az ügyben. Lehetett volna ezt másként is megoldani.
2012. szept. 4. 12:33
 9/17 anonim ***** válasza:

8-as

Én úgy gondolom(és többször mondtam) a Jobbiknak van egy mérsékelt és egy szélsőjobbos, náci-szerű bázisa!

És az ilyen csatákat láthatóan folyamatosan a szélsőséges oldal nyer meg!

Mert a mérsékeltek nagyrészt kitartanak a Jobbik mellett(bár szívják a fogukat) míg a szélsőségesek azonnal elmennének!

Én az ilyenek miatt távolodtam el teljesen a Jobbiktól! Amilyen jól indult annó, olyan rossz irányba ment mostanra!

2012. szept. 4. 13:32
 10/17 anonim ***** válasza:

Zoli.

szia

te mit értesz szélsőséges alatt?

Azt ha valaki kiáll a kettős mérce ellen, és ki meri mondani ha egy ember elkövet valamit akkor nem kell eltitkolni a rasszát és nem csak akkor kötelező megemlíteni ha sérelem éri. vagy ha bármit csinál akkor nem szabad bántani mert mélyszegény.

Miért tiltakoztok az ellen, hogy a bűnöző rasszát bejegyezzék amikor számos eu tagállamban bevett gyakorlat sőt a szabadság őshazájának kikiáltott Amerikában is bevett gyakorlat.

Tévedésben vagy nem kisebbségeket utálunk hanem személyeket. Mindenki elsősorban Magyar állampolgár utána tartozik valamilyen felekezethez, népcsoporthoz.

mi a problémád?ne hülye jelzőket írj (antiszemita, náci stb)hanem konkrét példákat ami zavar.

2012. szept. 4. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!