Miért zárták ki Szegedi Csanádot a Jobbikból?
Vona Gábor ezekután hogy viszonyul hozzá?
Jobbik szimpatizánsok mit gondoltok.
Én még az ügy nyilvánosságrakerülése előtt megvettem a könyvét, de még nem olvastam el. Érdemes elolvasni?
"Vona Gábor ezekután hogy viszonyul hozzá?
Jobbik szimpatizánsok mit gondoltok. "
csalódott, hogy ennyire hátat fordított a pártnak és szóba se áll velük már.
(Van alkalmam személyesen ismerni több belső körös embert, VG-vel is találkoztam a közelmúltban és máskor is.)
Mert zsidó!
Most komolyan!
Ha valaki odamegy egy LMP-s, MSZP-s, fideszes képviselőhöz hogy ha nem fizet neki akkor kiteregeti hogy van zsidó rokona mi történt volna?
Röhög egy akkorát hogy a szomszéd városban is meghallják! :)))))
Mert más pártban ez nem zsarolási téma!!!
Ha van egy párt ahol ezzel meg lehet zsarolni valakit az egyértelmű hogy antiszemita!
Nem kell túlkombinálni a dolgot!
Pontosan tudjuk hogy azért kellett mennie mert zsidó ősei voltak!
Mint ahogy az értelmesebbje tudja hogy a kurucinfo a Jobbiké!
A jobbikosok meg hamukáznak mint mindig...
8-as
Én úgy gondolom(és többször mondtam) a Jobbiknak van egy mérsékelt és egy szélsőjobbos, náci-szerű bázisa!
És az ilyen csatákat láthatóan folyamatosan a szélsőséges oldal nyer meg!
Mert a mérsékeltek nagyrészt kitartanak a Jobbik mellett(bár szívják a fogukat) míg a szélsőségesek azonnal elmennének!
Én az ilyenek miatt távolodtam el teljesen a Jobbiktól! Amilyen jól indult annó, olyan rossz irányba ment mostanra!
Zoli.
szia
te mit értesz szélsőséges alatt?
Azt ha valaki kiáll a kettős mérce ellen, és ki meri mondani ha egy ember elkövet valamit akkor nem kell eltitkolni a rasszát és nem csak akkor kötelező megemlíteni ha sérelem éri. vagy ha bármit csinál akkor nem szabad bántani mert mélyszegény.
Miért tiltakoztok az ellen, hogy a bűnöző rasszát bejegyezzék amikor számos eu tagállamban bevett gyakorlat sőt a szabadság őshazájának kikiáltott Amerikában is bevett gyakorlat.
Tévedésben vagy nem kisebbségeket utálunk hanem személyeket. Mindenki elsősorban Magyar állampolgár utána tartozik valamilyen felekezethez, népcsoporthoz.
mi a problémád?ne hülye jelzőket írj (antiszemita, náci stb)hanem konkrét példákat ami zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!