Lesz netes "nem az én nevemben" típusú kiáltvány és aláírás gyűjtés az azeri kiadatással kapcsolatban?
08:12: látom sikerült belekötnöd a mondandóm "lényegébe".
Egyébként te azt otthonról, a karosszékből előre nem tudod pontosan megmondani, hogy az azeriek kiadatás után elengedik az illetőt, vagy nem, mert kevés az információd. Mert ha tegyük fel, a tárgyalások során ígértetet tettek az azeriek, hogy kint tölti le a büntetését, akkor azt a magyar félnek a fejlődő gazdasági kapcsolatok érdekében, a kölcsönös bizalom jegyében célszerű elfogadnia. Utólag persze könnyű okosnak lenni.
Mindenki tudta, hogy az azeri baltás gyilkost Azerbajdzsánban nemzeti hősként tisztelik. Nyilvánvló volt, hogy amint azrti földre lép, elnöki kegyelmet kap, annak ellenére is, hogy a külügyminisztériumuk azt állította, hogy folytatja börtönbüntetését. Ezzel a kijelentéssel csak a magyar kormány kezét mosták, ami előre meg volt beszélve.
A magyar kormány felelőssége nyilvánvaló abban, hogy most szabad lábon élő milliomos lett egy brutálisan, előre megfontoltan, hideg vérrel gyilkoló emberből.
Én úgy tudom, adtak már ki papírt arról, hogy elítélik az esetet, miért mondod, hogy nem.
Amúgy sem értem , miért sírtok annyira az örmények miatt, amikor ők is írtották az azeriakat. Mi mikor írtottunk bárkit ?
Nehogy már Örményország legyen a szűzies mintakeresztény állam.
Ha meg az is igaz, hogy a baltás rokonait örmények ölték meg korábban, akkor végképp eláshatja magát az örmény elnök, bár enélkül is túlzásnak tartom a lépését.
Ilyen egyedi gyilkossági esetek miatt számtalan ország szakíthatná meg a kapcsolatait másokkal, mégsem teszik, az örmények túlságosan nacionalisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!