Alakulhatna-e cigány gárda?
Cigány gárda egyenruha:
Makkos cipő, susogós melegítő, virágos ing, kétkilós aranylánc, mobiltelefon (amiből a Fásy-mulató dübörög)
Fegyverzet: szamurájkard, pillangókés, karó, balta, baseball ütő
Biológiai fegyver: maró dezodorfelhő és büdös lehelet
Támadás előtti szöveges üzenet:"azé meee cigáány vagyok?"
Köszöntés: - Adjon a devla sok segílyt!
Válasz: - Szeva tesó!
Gecc az utolsónál a pont!
A cigányok képtelenek Gárdát alakítani, és a kérdés is képtelen :D
,,(ne jöjjön senki az 1%-kal)"
Nocsak, dicsak! Népszámlálást tartottál, vagy honnan vannak ilyen pontos adataid?
Nem én írtam azt a hozzászólást, de az 1%-ot gondolom azokra értette, akik bejárnak dolgozni, és norális életet élnek.
Igen, ez 5% alatt van. Gonolj csak bele, hogy teszem azt nálunk egy cigány soron van pl. 80 ház, amiből 2 van fenttartva, és csak abból a 2-ből járnak dolgozni.
ma 19:17
Én írtam, és pontosan arra értettem.
16-osnak mondanám a belinkelt youtube videóra reagálva:
Ez teljesen ok, ha nem követnek el túlkapásokat. És különbséget tudnak tenni, két "Ne világíts a képembe!" beszólás között.
(a youtube-on a videó tulajdonosa engem letiltott már tavaly óta)
Roma Gárda: önvédelmi egyesület alakult Pécsett
A fenyegetett kisebbségek védelméért hozta létre a magát Daflics ezredesnek nevezett vezető a Roma Gárdát Pécsett.
A „Roma Gárda" vezetője, a magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc a Dunántúli Napló érdeklődésére úgy fogalmazott, a cigányok, zsidók és minden más, fenyegettségben élő kisebbség érdekében kívánnak fellépni: ahol támadás éri őket, vagy fenyegetés, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg nem érkeznek meg a rendőrök"
A lopásért már büntetett férfi elmondta, tévedésen alapul az a híresztelés, hogy fegyverek vásárlására indítottak gyűjtést. Ez ugyanis tévedés
Háááát, ha megint robbantás lesz a vége, mint 2008-ban, akkor felőlem szervezkedhetnek! :D
Az is háztartási baleset volt. :)
Ismertem az "áldozatot". Ki akart nyírni vkit/vkiket, tervezte a gyilkosságot, de a gránát "sajna" az ő kezében robbant fel, talán a gránát hátán a használati útmutatót kereste. Fel kellett volna terjeszteni Darwin-díjra.
üdv,
egy pécsi
Ja, és egy Kosztics nevű helyi cigány fajvédő szerint Pécsett felütötte fejét a GÁRDIZMUS! Nyelvújító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!