Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Alakulhatna-e cigány gárda?

Alakulhatna-e cigány gárda?

Figyelt kérdés
Nem a magyar gárdával szemben, hanem hasonló célokkal. Úgymond testvér gárdaként.

2012. aug. 30. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Cigány gárda egyenruha:

Makkos cipő, susogós melegítő, virágos ing, kétkilós aranylánc, mobiltelefon (amiből a Fásy-mulató dübörög)

Fegyverzet: szamurájkard, pillangókés, karó, balta, baseball ütő

Biológiai fegyver: maró dezodorfelhő és büdös lehelet

Támadás előtti szöveges üzenet:"azé meee cigáány vagyok?"

Köszöntés: - Adjon a devla sok segílyt!

Válasz: - Szeva tesó!

2012. aug. 31. 11:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Gecc az utolsónál a pont!

A cigányok képtelenek Gárdát alakítani, és a kérdés is képtelen :D

2012. aug. 31. 12:17
 13/19 anonim ***** válasza:
40%

,,(ne jöjjön senki az 1%-kal)"

Nocsak, dicsak! Népszámlálást tartottál, vagy honnan vannak ilyen pontos adataid?

2012. aug. 31. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem én írtam azt a hozzászólást, de az 1%-ot gondolom azokra értette, akik bejárnak dolgozni, és norális életet élnek.

Igen, ez 5% alatt van. Gonolj csak bele, hogy teszem azt nálunk egy cigány soron van pl. 80 ház, amiből 2 van fenttartva, és csak abból a 2-ből járnak dolgozni.

2012. aug. 31. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:17

Én írtam, és pontosan arra értettem.

2012. aug. 31. 19:43
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
van ilyesmi, jó fiúknak hívják őket http://www.youtube.com/watch?v=6-WijT1b7sA
2012. aug. 31. 23:54
 17/19 A kérdező kommentje:

16-osnak mondanám a belinkelt youtube videóra reagálva:

Ez teljesen ok, ha nem követnek el túlkapásokat. És különbséget tudnak tenni, két "Ne világíts a képembe!" beszólás között.

(a youtube-on a videó tulajdonosa engem letiltott már tavaly óta)

2012. szept. 1. 00:59
 18/19 anonim válasza:
100%

Roma Gárda: önvédelmi egyesület alakult Pécsett

A fenyegetett kisebbségek védelméért hozta létre a magát Daflics ezredesnek nevezett vezető a Roma Gárdát Pécsett.

A „Roma Gárda" vezetője, a magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc a Dunántúli Napló érdeklődésére úgy fogalmazott, a cigányok, zsidók és minden más, fenyegettségben élő kisebbség érdekében kívánnak fellépni: ahol támadás éri őket, vagy fenyegetés, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg nem érkeznek meg a rendőrök"

A lopásért már büntetett férfi elmondta, tévedésen alapul az a híresztelés, hogy fegyverek vásárlására indítottak gyűjtést. Ez ugyanis tévedés

2012. szept. 5. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Háááát, ha megint robbantás lesz a vége, mint 2008-ban, akkor felőlem szervezkedhetnek! :D

Az is háztartási baleset volt. :)

Ismertem az "áldozatot". Ki akart nyírni vkit/vkiket, tervezte a gyilkosságot, de a gránát "sajna" az ő kezében robbant fel, talán a gránát hátán a használati útmutatót kereste. Fel kellett volna terjeszteni Darwin-díjra.

üdv,

egy pécsi

Ja, és egy Kosztics nevű helyi cigány fajvédő szerint Pécsett felütötte fejét a GÁRDIZMUS! Nyelvújító.

2012. szept. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!