MSZP-s párttag voltam és most abszolút támogatom a Magyar Gárdát. Mindenki szerint skizofrén vagyok?
Már kiléptem ugyan, de jó tíz évig a zsebemben volt az MSZP tagkártya.
2002-körül, rühelltem a Fidesz bohócságait és arroganciáját. Ráadásul jó állás is kellett, amihez jól jött a politikai elköteleződés. Így beléptem. Medgyessy-t kimondottan bírtam. Gyurcsányt már csak feleannyira. De végül nem miatta, hanem az ocsmány sleppje miatt húztam el tőlük.
Világnézetileg most éppen dunsztom nincs hol állok. Leginkább sehol. Látom, hogy milyen szar világban élünk és látom, hogy senkinek sincs terve, ötlete, de még talán akarata sem, hogy ezen változtasson.
A Jobbikban nem bízok, az is csak egy párt, politikusokkal.
De a Magyar Gárda, a tetterős magyar emberekkel úgy tűnnek, mint akik képesek lennének, vagy legalábbis akarnak változtatni, nyíltan beszélni.
Elegem van abból a nagy szarból, ami ebben az országban van. A tehetetlenségből, a kilátástalanságokból.
Végre egy ember, aki felfogja mi van:)
Hajrá Gárda!
A magyar gárda pont erre a könnyen manipulálható rétegre épít.
Egyáltalán nem vagy skizofrén, csak könnyen manipulálható, befolyásolható.
Gondolkozz, mi az a probléma, amire a magyar gárda reális, megvalósítható megoldást kínál?!
Az mire jó, hogy odavonulnak egy romák lakta faluba és a gárdiaták a balhé kirobbantása végett a saját vezetőjüket dobják fejbe kővel?!
Az egész magyar gárda a valódi, becsületesen dolgozó, hazáját szerető magyarság megszégyenítésére lett kitalálva.
Mit szólnátok hozzá ,hogy mi MSZP-sek ÁVÓ-s ruhába járnánk?
Na mi sem örülünk a fasiszta hordáknak.
ma 15:35
Itt most pont arról van szó, hogy az MSZP-sek öltöznek fasisztának.
13-as:
Mire jó, hogy oda vonul a gárda, ahol baj van? Ha ilyen kérdést fel mersz tenni, akkor tisztán látszik, hogy nem ismered a cigány lakta falvakat.
Ezek úgy félnek a gárdától, mint a tűztől. Ami mondjuk köszönhető a médiának is, aki gyilkosnak állítja be őket.
A lényeg, hogy ahol megjelennek végre egy kis nyugalmat és reményt kapnak a normális emberek, akik nap, mint nap élik át a lopásokat, a beszólogatásokat, a megfélemlítéseket. Azt gondolod, hogy könnyű így élni? Hát nem! Képzeld el azt az idős házaspárt, akik halják, hogy éjszaka az udvaron illetéktelenek vannak, de kimenni nem mernek. Sőt! Egymás kezét fogva azon imádkoznak, hogy nehogy rájuk törjék az ajtót és agyonverjék őket.
Fogalmad sincs mi megy egy cigány lakta településen. Elkeserítő a helyzet! Legszívesebben sírni lenne kedvem! A legutolsó sztorim az, hogy a törékeny párom kutyát sétáltatott egy zöld területen és amikor kiszúrták ezt a cigányok ordíbáltak neki, hogy mindjárt odamennek késsel stb.
Sírógörccsel hívott fel, hogy azonnal menjek, mert a cigányok ordíbálnak neki, hogy leszúrják... Nagyon félt! :-(
Elmondom, hogy én a cigánykérdés miatt kezdtem a gárdával szimpatizálni, mivel elegem volt abból, hogy sok helyen iszonyatos bűnözés megy, az emberek tehetetlenek (ha fellépnek őket hurcolják meg), és a rendőrség sem csinál semmit. Jelen időben írtam az igaz, de még mindig így megy ez, már évek óta. Iszonyatos, mik folynak egyes helyeken, szó szerint nem lehet megélni tőle, mert este - de már nappal is - félsz kimenni, és már otthon se vagy biztonságban, nem tudod ki töri rád az ajtót, de lelopják a terményeid, udvarodból elhordják a cuccaidat, amiért te keményen megdolgoztál. Rengeteg helyen folyik ez, és mindenki tudja kik miatt. Mindig mondtam én, a média elhallgathatja a tényt, hogy cigánybűnözés van, meg mondhat akármit, ha egyszer a saját szemed előtt történik minden, akkor bizony észre fogod venni, és azt mondod: bár történne valami.
És ebben a helyzetben a gárda volt az, amelyik kivonult a településre, és érdekes módon, amikor ott vannak egy helyen, az emberek nagy része azt mondja, végre nyugodtan tud aludni. Aztán persze egyből megy a rendőrség is, és mindjárt kezdődik a balhé. Emlékezhetünk Gyöngyöspatára, Devecserre vagy Ceglédre, de egyik helyen sem a gárda kezdte. Ha a rendőrség tenné a dolgát, és megfékezni a cigányokat, akkor gárdára nem is lenne szükség. De valakinek fel kell emelnie szavát a bűnözés ellen, ott kell lenniük. Ha másért nem, hogy az emberek lássák, hogy van aki még törődik a problémával. A gárdát az a kétségbeesés szülte, amit a cigányok életvitele okozott. Sok embernek elege lett már, és beléptek a gárdába, vagy csak szimpatizáltak velük. És a gárdára sok mindent lehet mondani, de cigányt még soha nem vertek, vagy öltek meg (ugyanez nem mondható el fordítva), ha valóban olyan gonoszak lennének, ahogy lefestik őket, akkor már régen vér folyt volna, nem is kevés. De nem az ördögöt akarom a falra festeni, csak leírni még, hogy sose keverjük az okot az okozattal. Az ok a cigánybűnözés, az okozat a gárda.
Most itt miért húzztok /húzzák le a válaszomat az értékelésben? Ha hülyeséget írtam, írjátok már meg miért!
Gáz lenne, ha az derülne ki, hogy csak azért, mert valakinek más a véleménye, le is húzza az enyémet, mert "nem hasznos" Hasznos attól még lehet, hogy te nem úgy gondolod. Szerintem a kérdésre válasz, és nem is tartom ökörségnek, szóval indokolják meg pls akik lehúzták ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!