Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért védik...

Magyarországon miért védik ilyen kevesen a cigányokat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 13:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A tolerancia európai értékrend lett mióta egy kisbajszos emberke állami feladatok közé emelte komplett népcsoportok ideológiai alapú elgázosítását, válogatás nélkül valamint más népcsoportok leendő rabszolgaként való felhasználását!!

Általában NINCS középút ebben a kérdésben! Max aki álomvilágban él!

Így tehát lehet választani hogy a ló egyik vagy másik oldalán űlünk inkább!

Általában inkább jobban védjük a kisebbséget minthogy elinduljon a szelektálás nélküli írtásuk, kitelepítésük stb.

Magyarországon a jobboldal állításával ellentétben sokkal többen szeretnék jobban vagy kevésbé "helyre tenni" a kisebbséget mint akik "védik" őket!

Sőt!

Nálunk a védés(magamat is ide sorolom) azt jelenti hogy szerintem igenis szelektálni kéne és csak a bűnösöket börtönbe zárni és komolyabb erőt fordítani a romák nevelésére, oktatására. Valamint inkább gazdasági munkahelyteremtés lenne a megoldás(mert most nincs is annyi munkahely hogy magyarnak, romának elég legyen!!!) mint a gettósítás vagy elzavarás!

Magyarán én is inkább a dolgozni akarókat pozitív diszkriminációval kiemelném hogy tudjanak integrálódni(szerintem erre nincs most esélyük mert a roma pénzek el sem jutnak hozzájuk és a velük közösségben lakó bűnöző romák lehúzzák őket). Míg a bűnözőket meg jog szerint kéne elitélni. Nem nehéz hozni egy törvényt hogy a többszörösen visszaesők halmozott büntetést kapjanak és mondjuk a 4-5-8. stb lopásért még kis érték esetén is 8-10 évet kapjon!

Na de hagyjuk a véleményem meg ötleteim... :)

Ha megnézed akár itt a GYK-n megjelenő véleményeket a romákról valóban a legtöbben evidenciaként veszik hogy a romák menthetetlenek és nem lehet velük mit csinálni és nem is kell ilyenekkel foglalkozni hisz a "génjükben van" a lopás.

A polgárháborús, kaszás, Dunába lövős ötleteket nem is mondom!

Vagyis ma már a védésük is relatív...

Az átlagember szintjén mást jelent mint állami szinten.

És sajnos azért van szükség rá hogy ne ismétlődjön meg a gázkamrás incidens mert az is addig "jó"(??) amíg te vagy az árja aki mással csinálja! Csak aztán más nagy nemzet is gondolhatja hogy a te néped csak rabszolgának vagy a gázkamrába való! Na és a "zuhanyajtó" másik oldalán állni már nem annyira jó dolog...

2012. aug. 27. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
4%

zoli7980 válasza:

Szép dolgokat írtál le, és ebben igazad is van.

Csak semmi köze ahoz ami ma itt folyik.

2012. aug. 27. 15:48
 13/21 anonim ***** válasza:
78%

Védeni???? Miért is?

Amúgy ellenük ki védi meg a kisnyugdíjasokat vidéken, a gyerekeinket az iskolában????

2012. aug. 27. 17:02
 14/21 Pro Patria ***** válasza:
100%
Mert a többiek ismerik őket.
2012. aug. 27. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Magyarországon miért védik ilyen kevesen a cigányokat?"

Te ezt még komolyan kérdezed?!Hát akkor semmit se láttál a világból.

2012. aug. 27. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:
86%

mondok 1 példát aztán annak ellenére hogy nem vagyok az úgyis le raszistáztok

van pl 1000 ember abból az 1000 ből már 400 at ki akart vagy ki is rabolt egy cig-ány

van 1000 ember abból már kb 7-800 at zaklattak az utcán a bóvlijukkal amit nem akartál megvenni és az örömlánytól a roha-dékig mindennek elátkoztak

van 1000 ember ebből már 300 at meg akartak vagy megvertek mert nem tetszettél neki

Mért is kéne védenem a cig-ányokat?

szerintem a cig-ány az nem egy bőrszín vagy etnikai jelenleg lassan többség hanem egy viselkedésforma

ezt látták otthon, így élnek. romaintegráció? na ne viccelj, ki gondolta komolyan hogy xaros pár milliárddal levetkőzik azt amiben 20-40-60 évig éltek

na most le lehet rasszistázni

de csak a véleményem mondtam el

2012. aug. 27. 21:19
 17/21 Gauldoth ***** válasza:
100%
100%-ig igazad van, abban amiről írtál (a számokhoz nem értek benne) Én is így vagyok vele
2012. aug. 27. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
46%

"És sajnos azért van szükség rá hogy ne ismétlődjön meg a gázkamrás incidens mert az is addig "jó"(??) amíg te vagy az árja aki mással csinálja!"

Jaj megint ez a szöveg. Többször megírtam más kérdésnél, erre esély sincs. Van internet, mobil, percek alatt kitudódna az egész, és itt lenne a felmentősereg. Már nem füstjelekkel kommunikálunk.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, kellene egy szupertitkos gázkamra, több ezer felfegyverzett ember, buszok, teherautók, és 1 nap alatt kéne mindezt, mert a 2. nap már bombáznának, ez már inkább sci-fi mint valóság. :)

Amúgy volt egy videó, a szegény cigányoknak vetőmagot ajánlottak fel, 50 családból talán 10 fogadta el (már nem emlékszem pontosan).

Ha már a pozitív diszkriminációt említjük, akkor legyen egy nyilvántartás, hogy XY utcában XY házszám alatt a család elfogadta a vetőmagot és műveli a kertet. Így ha valamit segíteni kell, akkor ők máskor is kapjanak segítséget, a többi semmirekellőt meg le kell sz*rni, mert nem akarnak tenni.

2012. aug. 28. 14:02
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy volt egy videó, a szegény cigányoknak vetőmagot ajánlottak fel, 50 családból talán 10 fogadta el (már nem emlékszem pontosan). "

Nah pont itt írsz rosszat ahol pedig részben igazad lenne más téren!

Mert MINDENKI elfogadta a felajánlásokat és szép beszámoló készült hogy állítólag később sem ették meg...

Nah szerintem meg a nagy részük megette és csak kevesen kezdtek el valóban gazdálkodni velük...

Egyébként a minden gyerek lakjon jól akciójáról beszélsz ahol csirkét, malacot vagy vetőmagot, gyümölcsfát stb osztogattak!

"Ahhoz, hogy ez megtörténjen, kellene egy szupertitkos gázkamr..."

A második kérdésed is sajnos így vérzik el mint az első de ez fordítva!

Hisz a fene se gondol arra hogy konkrétan majd gázkamrákat építenek és ciklonB-t fognak használni!

A dolog csak példaként szolgál arra hogy nem jó ha egy népet kollektív bűnösnek nyilvánítunk és megindul ellenük a hadjárat mindenféle válogatás nélkül!

2012. aug. 28. 14:16
 20/21 anonim válasza:
91%
Épp ellenkezőleg túlságosan sokan védik a cigókat!
2012. aug. 28. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!