Mióta Orbán lett a miniszterelnök azóta csinált valami jelentősebb dolgot?
Kedves 66%-os vitapartnerem!
"Jó sok adót kivetett multikra,bankokra,amiket simán az ügyfél kontójára terheltek."
- Egyszer erről már kitárgyaltuk, hogy nem igaz. Egyfelől 98%-os veszteséget lehetetlen pótolni, legfeljebb enyhíteni az áthárítással. Másfelől ha ezt ilyen könnyen megugranák, akkor nem csikorgatnák a fogukat a kivezetéséért.
(Amikor egyszerre emelték meg a forinthitelek kamatát a hitelátváltás ellen, összebeszélés miatt büntetést szabott ki a bíróság több bankhálózatra. Amikor a végtörlesztésnél próbáltak azzal trükközni, hogy "késve" adták meg a megfelelő papírokat az ügyfeleknek, szintén meg lettek büntetve. És még azért is, mert korábban nem megfelelően tájékoztatták az ügyfeleiket. Háromszoros érvágás. Nem véletlen volt a nagy hiszti részükről, elszoktak attól, hogy nem ők az urak.)
"Pro ha megkérhetlek kiírnád ide vagy elküldenéd privátba azt a felelősségteljes kritikát?"
- Bár emlékeim szerint egyszer már megpróbáltam felvenni veled a kapcsolatot privátban, amire te nem voltál nyitott, de ne ezen múljon. Elküldtem.
---------
Kedves Sz1u!
"Szerintem az itt kommentelők közül jónéhányan meg tudnák tenni ugyanezt."
- Érdekes módon nekem mégsem volt még alkalmam ilyen tapasztalatok megszerzésére ezen a fórumon. Épp most levelezek egy illetővel, aki korrekt aggodalmakat, kritikákat fogalmazott meg. 4 oldal volt a Word-ben csak a nyitólevél (ami az én ide is belinkelt kommentemre reagált.) Erre én 10 oldalban válaszoltam, amit csak három részletben tudtam elküldeni. Ilyet itt nem láttam senkitől - kiemelem: egyébként tőled sem.
"De a kérdés arról szólt, hogy milyen POZITÍV tettei voltak Orbánnak, ami (esetleg) még a népnek is kedvezett.
Megjegyzem: arra tényleg elég lesz 5 perc!"
- Csupán azért, mert te minden meghozott intézkedés hasznosságát pártpolitikailag, ideológiailag minősíted, nem gyakorlati szempontból. Lefordítva: ami narancs, az neked rossz, káros.
Ellenválaszként nincs más dolgom, mint felhívni a figyelmedet az előzőleg is említett linkre, mely egy korábbi kommentemre mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!