A közmunkaprogramot melyik kormány vezette be? Az Orbán-kormány vagy az előző?
te első te nagyon hülye vagy
szerinted édes mindegy az embernek hogy napi 8 órát dolgozik alig 40000 forintért vagy 8-10 et 80-100 ezerért?
Úgy tudom, Gyurcsány idejében harcolta ki valami falusi polgármester, nem emlékszem a nevére.Az acsarkodta ki azt a bizonyos kártyás rendszert is, amiről hamar kiderült, hogy működésképtelen :)
A közmunka csak a kormánynak és a munkáltatóknak jó, ők hasznot húznak az amúgy is legnehezebb helyzetben lévőkről.A dolgozónak még szép, hogy büdös, hisz ugyanannyi munkáért jóval kevesebbet kap mint az, akinek nincs ott a hátrányosan megkülönböztető -köz-jelző a hivatása előtt!!
"A dolgozónak még szép, hogy büdös, hisz ugyanannyi munkáért jóval kevesebbet kap"
...mintha elmegy a szomszéd kertjébe felszedni a veteményest meg ellopni a baromfikat, plusz a hivatalba a "segélyért".
Ha mindehhez még szül is 5-8 gyereket, akkor meg van oldva. Hogy a szemétdomb tetejére szüli, az őt nem zavarja, kapja érte a pénzt. Enni meg majd lopnak úgyis.
2009-től indult, még az MSZP alatt. Orbánék csak továbbfejlesztették, egy általános állami rabszolgamunka lett belőle most már 200 ezer, jövőre állítólag 300 ezer éhbért kapó kényszermunkással.
"2009-től indult, még az MSZP alatt."
Az teljesen kizárt. Én már 2004 körül is dolgoztam közmunkán, de szerintem már hamarabb is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!