"Bartosizmus vagy mi meg egy részeg pasas találta ki, csoda hogy ilyen elterjedhet."
Semmivel sem rosszabb a többinél. És legalább járható út. De nézd meg a demokráciát... blöoááá...
2012. aug. 23. 21:23
14/36 anonim válasza:
"Nekem nacionalizmus kell!"
Az is járható. Mindegy mi csak ne demokrácia legyen. Annál undorkeltőbb nincsen.
2012. aug. 23. 21:24
15/36 anonim válasza:
Bocsánat tévedtem... Ez a nő undorítóbb... :
"Én meg a globalizációt és a kapitalizmust támogató szabályelvű feminista vagyok."
2012. aug. 23. 21:25
16/36 Shai-Hulud válasza:
"csak ne demokrácia legyen. Annál undorkeltőbb nincsen."
Igazad van Sokkal jobb, ha neked is megmondják, hogy mi legyen a véleményed, és hogy mit kell csinálnod.
Így legalább sem gondolkoznod, sem felelősséget vállalnod nem kell.
Ha ezt szeretnéd, akkor valóban ez való neked.
2012. aug. 23. 21:31
17/36 anonim válasza:
Bocsánat tévedtem... Ez a nő undorítóbb... :
"Én meg a globalizációt és a kapitalizmust támogató szabályelvű feminista vagyok."
Miért is?!
2012. aug. 23. 21:41
18/36 Gauldoth válasza:
Csak félig válasz a kérdésedre, de szerintem mindegymilyenizmus is lehet, csak kezdjünk legyen végre egy pártunk, aki az országért akar tenni. Előbb induljunk el valamerre. (Persze, ha előbb indulsz, és utána kezded keresni, merre is kéne menni, az rossz, de nagyobb az esély a kijutásra, mintha egyserűen gödröt ásnál magad alá...)
2012. aug. 23. 23:06
19/36 anonim válasza:
Nacionalizmus kell. Egy igazi magyar nacionalizmus. A két világháború közötti példát kell követnünk. Csak akkor beszélhetünk magyar nemzetről amikor Imrédy, Bárdossy, Horthy és Gömbös a magyar történelem méltó helyére kerül.
2012. aug. 23. 23:08
20/36 Gauldoth válasza:
Ha valaki nem nacionalista attól még szeretheti a hazáját. Csak nem ez az elsődleges. Például nem nevezném nacionalistának a Fidesz de az a szlogenjük, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok. És ennél fogva a történelmi személyek enélkül is helyükre kerülhetnek (ha még nem voltak eddig).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!