Lehagynak minket a Lengyelek. Mit szóltok hozzá?
2012. aug. 23. 16:08
1/25 anonim válasza:
Semmit. Nem vagyok meglepve. Eddig is tudtam, hogy ha így haladunk, minket mindenki lehagy. Még Albánia is.
2/25 anonim válasza:
Én már nem csodálkozom semmin. Az unortodox nem véletlenül az, és nincs benne a makroökonómia tankönyvben. Kell még más bizonyíték a dilettantizmusra?
4/25 anonim válasza:
Kár ezen már idegeskedni is. Minek? Nem ér annyit az egész, meg aztán ha rosszul lesz az ember még gyógyszert sem tud venni...
5/25 anonim válasza:
Semmit. Voltam már Lengyelországban és nem igaz. Ez ugyanolyan szöveg, mint a "fejlődik a bukaresti tőzsde", "9% - os a szlovák gazdasági növekedés" és a többi hasonló. Most már Lengyelországot kell követendő példaként bemutatni, mert az még messzebb van.
6/25 anonim válasza:
"Voltam már Lengyelországban és nem igaz. "
Dehogynem igaz. Én az 1980-as években is jártam Lengyelországban. Azt kell nézni, hogyan állt a két ország a rendszerváltás idején és hogyan ma. Meséljek az 1988-as lengyelországi állapotokról?
7/25 anonim válasza:
Alig az EU-csatlakozás után már az összes akkor csatlakozó ország szépen lehagyott minket. Ez csak folytatódik.
8/25 anonim válasza:
Hamarosan magyaropóbia lesz az ország neve, mint etiópia, csak ugye kicsit nemárt módosítani a "példaképünket".
Így elérjük hogy nem az lesz hogy:
"mért pocsékolsz, etiópok egy évig elélnének belőle."
hanem:
"mért pocsékolsz, magyaropóbok egy életen át elélnének belőle..."
Hajrá Orbán! Fulladj meg... Itt van már Vona ideje :D
(lehetetlen kivárni ezt a 2014-et a jobbikig...)
9/25 anonim válasza:
ez miért lepett meg? Lengyelország Európa Kínája.
10/25 anonim válasza:
csak a nyugati fele ès az is nèmetország miatt
a keleti rèsz elèg lepukkant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!