"Gulyás szerint az előzetes regisztráció inkább az LMP-nek és a Jobbiknak kedvezne, nem pedig a Fidesznek."
Itt mindent csak akkor vezetnek be ha nekik kedvez.
2012. aug. 23. 13:40
3/13 anonim válasza:
Természetesen nem. Nem fog maga ellen dolgozni.
2012. aug. 23. 13:45
4/13 anonim válasza:
Annak kedvez akiknek a legelkötelezettebbek a szavazói.
Hogy azok lesznek-e a Fidesz szavazók a ciklus végére?
2012. aug. 23. 13:48
5/13 anonim válasza:
Akkor nem lesz, de ennek, mint minden másnak az eldöntésére egyedül és kizárólag a Vezér jogosult. Nem hiszem, hogy Mucsai János Dél-Bács-megyei képviselőnek ebbe különösebb beleszólása lenne.
2012. aug. 23. 15:57
6/13 anonim válasza:
Minden bizonnyal nem vezetnék be akkor.
2012. aug. 23. 16:04
7/13 anonim válasza:
Az én véleményem az is közre játszik abban, hogy talán nem vezetik be, hogy a megkérdezettek 80%-a ellenzi a regisztrációt.
2012. aug. 23. 16:28
8/13 anonim válasza:
Eddig az volt a baj, hogy be akarják vezetni, mert ez jó nekik. Most felmerült, hogy mégsem, akkor meg azért lesz rossz a Fidesz, mert mégsem vezetik be? Aki így gondolkodik, az semmivel sem értelmesebb, mint a Fidesz legülyébbje.
2012. aug. 23. 17:14
9/13 anonim válasza:
8-as! Nagyon tévedsz és csúsztatsz! Az a probléma, hogy egy párt veszi a bátorságot ahhoz, hogy a választójogot, ha kell kéthetente a saját érdekeinek megfelelően változtatgassa, és abszurdabbnál abszurdabb ötletekkel próbálja a valós választói akarat érvényesítését meggátolni.
2012. aug. 23. 17:26
10/13 anonim válasza:
"8-as! Nagyon tévedsz és csúsztatsz! Az a probléma, hogy egy párt veszi a bátorságot ahhoz, hogy a választójogot, ha kell kéthetente a saját érdekeinek megfelelően változtatgassa, és abszurdabbnál abszurdabb ötletekkel próbálja a valós választói akarat érvényesítését meggátolni."
Én csúsztatok? Én KÉRTEM, hogy végre döntsétek el, hogy azon a véleményen vagytok, hogy bevezessenek ilyet vagy sem? Ebben semmi csúsztatás nincs. Én mellesleg magasról tojok rá, hogy bevezetik-e vagy sem. Én BIZTOSAN elmegyek szavazni akárhogyan is lesz, és még mindig az utolsó pillanatban is dönthetek, hogy kire. Nem én elégedetlenkedek, hogy így nem jó meg úgy sem jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!