Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire utáljuk egymást,...

Ha ennyire utáljuk egymást, miért nem csinálunk csatateret az országból?

Figyelt kérdés

...mint Szíriában, már ehhez is gyávák vagyunk??

Ha szintet és színvonalat nézzük hasonló a helyzet. Ugandában is tudják mit kell csinálni!csak nálunk engedték ki a nyulakat a ketrecből?

2012. aug. 22. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Bolond vagy? így is kevesen vagyunk!"

Túlnépesedés idején vagy kevesen? Ha tanyán laksz, megértem mért tűnik úgy, de menj végig egyszer Büdöspesten és majd utána írkáld, hogy kevesen vagyunk.

2012. aug. 22. 17:16
 12/18 anonim ***** válasza:

"a zsidóknak az a célja hogy a cigányokat és a magyarokat összeharagítsa"

Sikerült is nekik.

2012. aug. 22. 17:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Annak mi értelme,hogy szanaszét lődözzük egymást??Elég baj,hogy ebben a kib..szott országban nincs összefogás,csak az egymás fúrása,pocskondiázása meg "hátba döfése" megy.
2012. aug. 22. 17:45
 14/18 anonim ***** válasza:

"...mint Szíriában, már ehhez is gyávák vagyunk??

"

A magyar "hárcosaink" közel 6 éve sírnak azért, hogy "nyomorékok" lettek a könnygáztól és a gumibottól amit a tv ostromkor bevetettek ellenük, szerinted mi lenne, ha egyszer igazi fegyverekkel támadnának rájuk?

2012. aug. 22. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:

""a zsidóknak az a célja hogy a cigányokat és a magyarokat összeharagítsa"

"

Akkor kijelenthető, hogy a kurucinfót a zsidók szerkesztik?

2012. aug. 22. 20:15
 16/18 anonim ***** válasza:

"szerinted mi lenne, ha egyszer igazi fegyverekkel támadnának rájuk?"

Nah,akkor sztem elszabadult volna a pokol!!!

2012. aug. 22. 21:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Az első beíró vagyok, most nézem hogy vagyunk itt többen is 65% osak, és valamennyien a lövöldözés ellen vagyunk, ez jó! még az hiányozna a sok gondunk bajunk mellé hogy még fegyveres harcok törjenek ki és ez a maroknyi Magyar halomra lövöldözze egymást. A Románok betegre röhögnék magukat hogy a Hülye Magyarok ki irtották magukat. A problémák békés megoldására fordítsátok az energiáitokat inkább emberek okos ötletekkel próbáljatok segíteni, nem ilyen eszement ötlettel hogy lövöldözzünk egymásra.
2012. aug. 23. 07:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Na bakker! most nézem hogy leszavaztak már nem 65% os vagyok hanem 64. Remélem így is érthető a mit írtam.
2012. aug. 23. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!