Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Iagz, hogy megszínik a segély...

Iagz, hogy megszínik a segély és minden regisztrált közmunkára megy?

Figyelt kérdés
Valahol fórumon azt olvastm, hogy megszűnik jövő márciustól az összes segély és minden regisztrált munkanélküli, az összesfolyamatos közmunkán lesz a segély árán ?
2012. aug. 21. 16:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
45%

"Sajnos nagyon sok magyar is lesüllíedt az Ö szintükre, mert a segélyezési törvény megengedte. Minek dolgozzanak, ha közel annyit kapnak, mint a minimálbér,/ több juttatást együttvéve/"

Ez mért zavar egy olyan országban, ahol minden gyárat, minden termőföldet eladtak? Örülj neki, hogy az emberek nem törnek zúznak az utcákon, munkát követelve. De ha ez az álmod, eljöhet még az az idő, de én nagyon remélem a te fejed törik majd be először.

2012. szept. 18. 00:03
 32/37 anonim ***** válasza:
71%
00:03, a munkanélküli emberek miért törnék be a többi ember fejét? Attól tán lesz munkájuk? :DDDD nem ők az ellenség.
2012. szept. 18. 01:11
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, miért, de nálunk rengeteg közmunkás dolgozik itt a parkokban, de egyetlen nem idén barnultat nem látok közöttük. Diplomás, érettségizett, 20-30 évet már ledolgozott magyart annál többet. (keleti nagyváros) Pedig itt aztán rengeteg roma segélyezett van, de valahogy ők soha sincsenek beosztva közmunkára. Akkor most miről beszélünk?
2012. szept. 30. 10:56
 34/37 anonim ***** válasza:
58%

# 1/33 08-21 16:16

Jáá! Amikor még a listában olvastam a kérdést pont arra gondoltam amire te, erre megnyitottam és az első komment ez XD

2012. okt. 30. 09:47
 35/37 anonim ***** válasza:
73%
Én örülnék a közmunkának. A 47 mégis több mint a 22. Ahol lakom egy közunkás ismerösöm mesélte hogy fél évig volt közmunkát és nem csinált semmit! Patakot kellet volna tisztinaiuk és voltak 14-n de volt 3 szerszám. Igy dolgozott 3 ember a többi nézte! Egész nap! Engem meg nem vettek fel közmunkára, persze én nem lazsálni akartam menni hanem dolgozni.
2012. okt. 30. 13:22
 36/37 anonim ***** válasza:
12%

"Miért szemét van az utakon elég,legalább tiszta lenne az ország!Remélem, hogy a hír igaz!"

Attól, hogy mindenki k9zmunkára menne, még nem lenne tiszta az ország.

2012. dec. 18. 07:29
 37/37 anonim ***** válasza:
19%

Oké, most járt le a közmunka papírom. Életem leglazább munkahelye volt.

A 8 órás munka valójában 5 óra, a ténylegesen "produktívat csináltunk" része pedig 3-4 óra hossza, nem kell itt sajnálni senkit.Ha esik az eső, nem dolgoztunk, mégis megkaptuk a fizetést és legalább több mint a segély, két feles helyett 4-re telik. :)

(tisztelet a kivételnek, akik előbb-utóbb úgyis kitörnek)

2012. dec. 18. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!