Iagz, hogy megszínik a segély és minden regisztrált közmunkára megy?
"Sajnos nagyon sok magyar is lesüllíedt az Ö szintükre, mert a segélyezési törvény megengedte. Minek dolgozzanak, ha közel annyit kapnak, mint a minimálbér,/ több juttatást együttvéve/"
Ez mért zavar egy olyan országban, ahol minden gyárat, minden termőföldet eladtak? Örülj neki, hogy az emberek nem törnek zúznak az utcákon, munkát követelve. De ha ez az álmod, eljöhet még az az idő, de én nagyon remélem a te fejed törik majd be először.
# 1/33 08-21 16:16
Jáá! Amikor még a listában olvastam a kérdést pont arra gondoltam amire te, erre megnyitottam és az első komment ez XD
"Miért szemét van az utakon elég,legalább tiszta lenne az ország!Remélem, hogy a hír igaz!"
Attól, hogy mindenki k9zmunkára menne, még nem lenne tiszta az ország.
Oké, most járt le a közmunka papírom. Életem leglazább munkahelye volt.
A 8 órás munka valójában 5 óra, a ténylegesen "produktívat csináltunk" része pedig 3-4 óra hossza, nem kell itt sajnálni senkit.Ha esik az eső, nem dolgoztunk, mégis megkaptuk a fizetést és legalább több mint a segély, két feles helyett 4-re telik. :)
(tisztelet a kivételnek, akik előbb-utóbb úgyis kitörnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!