Örülnétek ha Magyarországon hatalomra jutna egy "2. Hitler"?
jelenleg is a második hitler van hatalmon
csak a mostani hitler nem a zsidókat,cigányokat üldözi hanem minden élő embert az éhhalálba akar adóztatni
Válasz a kérdésre:Igen
De nem egy Viktor Hitler fajta,mert Ő a romákat pártolja,hanem egy olyan aki a magyarság kihalása ellen van (nem fogok írni konkrétumokat,mert az sértené az oldal szabályzatát)
Gondolj bele,majd ha 100 év múlva az utódjaink ezt fogják tanulni töri órán a mostani korról:
1.lecke:"Roma és politikus elnyomás Magyarországon,a magyarság kihalás szélén"
2.lecke:"2014,a fellélegzés"
Határozott nem.
És ez olyan nem, amit nem kell megindokolni.
Igen örülnék. Kevesebb lenne a cicafiú, a prostituált, és a sok erkölcstelen nő. De még ha nem is Hitler, de egy erőskezű vezető aki kordában tartaná ezeket, na egy olyanra lenne szükség.
És most félre a tréfával itt nem a rasszizmusról van szó, hanem az emberi romlottságról.
Persze mikor az ember Hitlert megemlíti, egyből a népírtásra gondolnak.... pedig most nem erre gondol a kérdező szerintem, mert én nem. Kevesebb lenne az erkölcstelen ember, ha normális oktatásban vennének részt, normális kultúrált csavargó mentes övezetben élnének. És annyi biztos hogy nem kéne így beszennyezni a hazánkat a külföldiekkel, mert valljuk be, már túlzás ami Pesten is folyik. Két napja voltam fent Pesten, elmentem a MArgit szigetre és még pár helyre, a belvárosban sokfelé sétáltam, és mindenhol özönlöttek a túristák, csavargók, kéregetők. Nem lehetett egy helyben maradni, mert egyből kizsebeltek volna, az ellenőrök meg úgy rád másznak ha már kicsit meggyűrődik a buszjegyed hogy fizetheted orrba szájba a büntetést a semmiért.
Na ezért kéne valaki, aki nem csak a zsebét tömi, hanem az országért, a népért is tesz valamit, és nem a külföldiek pénze után lohol.
09:18
Mutasd meg légyszi ezt a kommentedet a cigány barátaidnak! Hadd lássák csak, hogy milyen faszagyerek is a magyar barátuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!