Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülnétek ha Magyarországon...

Örülnétek ha Magyarországon hatalomra jutna egy "2. Hitler"?

Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 23:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Én annak sem örülök, hogy ilyen kérdés eszedbe jutott.
2012. aug. 21. 09:18
 12/24 anonim ***** válasza:
28%
igen
2012. aug. 21. 10:24
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
NEM!
2012. aug. 21. 10:57
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Köszönjük egy életre elég volt a diktátorokból! Szóval nem.
2012. aug. 21. 11:19
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

jelenleg is a második hitler van hatalmon

csak a mostani hitler nem a zsidókat,cigányokat üldözi hanem minden élő embert az éhhalálba akar adóztatni

2012. aug. 21. 11:40
 16/24 anonim ***** válasza:
33%

Válasz a kérdésre:Igen

De nem egy Viktor Hitler fajta,mert Ő a romákat pártolja,hanem egy olyan aki a magyarság kihalása ellen van (nem fogok írni konkrétumokat,mert az sértené az oldal szabályzatát)

Gondolj bele,majd ha 100 év múlva az utódjaink ezt fogják tanulni töri órán a mostani korról:

1.lecke:"Roma és politikus elnyomás Magyarországon,a magyarság kihalás szélén"

2.lecke:"2014,a fellélegzés"

2012. aug. 21. 12:50
 17/24 anonim ***** válasza:
69%

Határozott nem.

És ez olyan nem, amit nem kell megindokolni.

2012. aug. 21. 13:18
 18/24 anonim ***** válasza:
51%

Igen örülnék. Kevesebb lenne a cicafiú, a prostituált, és a sok erkölcstelen nő. De még ha nem is Hitler, de egy erőskezű vezető aki kordában tartaná ezeket, na egy olyanra lenne szükség.

És most félre a tréfával itt nem a rasszizmusról van szó, hanem az emberi romlottságról.

2012. aug. 21. 14:03
 19/24 anonim ***** válasza:
41%

Persze mikor az ember Hitlert megemlíti, egyből a népírtásra gondolnak.... pedig most nem erre gondol a kérdező szerintem, mert én nem. Kevesebb lenne az erkölcstelen ember, ha normális oktatásban vennének részt, normális kultúrált csavargó mentes övezetben élnének. És annyi biztos hogy nem kéne így beszennyezni a hazánkat a külföldiekkel, mert valljuk be, már túlzás ami Pesten is folyik. Két napja voltam fent Pesten, elmentem a MArgit szigetre és még pár helyre, a belvárosban sokfelé sétáltam, és mindenhol özönlöttek a túristák, csavargók, kéregetők. Nem lehetett egy helyben maradni, mert egyből kizsebeltek volna, az ellenőrök meg úgy rád másznak ha már kicsit meggyűrődik a buszjegyed hogy fizetheted orrba szájba a büntetést a semmiért.

Na ezért kéne valaki, aki nem csak a zsebét tömi, hanem az országért, a népért is tesz valamit, és nem a külföldiek pénze után lohol.

2012. aug. 21. 14:09
 20/24 Sz1u ***** válasza:
60%

09:18

Mutasd meg légyszi ezt a kommentedet a cigány barátaidnak! Hadd lássák csak, hogy milyen faszagyerek is a magyar barátuk!

2012. aug. 21. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!