Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Határon túli magyarok! Ti...

Határon túli magyarok! Ti elhiszitek, hogy a magyar kormány törődik veletek és nem csak a potenciális szavazókat látja bennektek?

Figyelt kérdés
Főleg a kettős állampolgárságra gondolok. De úgy általában véve is érdekelne a véleményetek.

2012. aug. 20. 13:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem érdekel, hogy szavazót látnak -e bennem, vagy mást, nekem kell ez az állampolgárság. És nem azért, mert bármit is várok a magyarországiaktól. Nem kérek tőletek semmit, csak azt, hogy ismerjétek el, hogy mi is magyarok vagyunk! Nem várunk anyagi támogatást, csak annyit, hogy végre valahára ne fél napi magyarázkodás kíséretében mondhatjuk azt, hogy magyarok vagyunk! Nekem a haza a Vajdaság, a dédszüleim is itt születtek és én is! Itt is akarom, hogy eltemessenek, még akkor is, ha külföldön fogok élni. A magyar útlevéllel az utazást is megkönnyítik és ez már elég is. Orbánékon kívül senki sem adott erre lehetőséget! A miért pont ezért nem is fontos!
2012. szept. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!