Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az antirasszisták miért nem...

Az antirasszisták miért nem költöznek ki egy cigányputriba, hogy kipróbálják a békés egymás mellett élést?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 16:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%

Aha, tipikus tévhit h csak a rendszerváltás óta van baj a cigányokkal. Soha nagyobb tévedést.

A dualizmus korában v még régebben csak poénból tiltották meg a legszigorúbban a vegyesházasságokat is, igaz?

Vagy a 18. századi Habsburg uralkodók jelentéseit is el lehetne olvasni a "vándorló, a lakosság javaiban folyton kárt okozó cigányokról".

És akkor a7 1700-as évek eleji emberevő cigányokról nem is beszéltünk.

Ahogy arról sem, hogy Franciaországból és a Német-Római Birodalomból halálbüntetés terhe mellett tiltották ki mindet már a 17. század legelején.

Nem véletlenül.....

2009. júl. 23. 19:30
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Még azokat sem fogadják be akik nem rasszisták. Tudom, prómálta. Anno a legjobb barátném volt roma (büszkén vallotta, hogy cigány amég cigányok között volt egyébként ő nem roma hanrem olasz származású volt) Mindenhol elmondta az övéi között, hogy én milyen rendes belevaló nem "olyan" vagyok, nekem már ez is fura volt, de bizony én mindig kívülálló maradtam. Mi befogadtuk a barátnőmet, de ők soha nem fogadtak be engem. Úgyhogy tudom hihetetlen, de szerintem náluk ugyanolyan rasszizmus van, mint a másik, oldalon.
2009. júl. 23. 19:33
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Még valami. Ők sem próbálkoznak a békés egymás mellett éléssel. Minap épp a 7 éves kisfiamat verték meg mert nem adta oda a bicóját egy körre. Na erről ennyit.
2009. júl. 23. 19:35
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
Egy külön országot kellene nekik létrehozni, olyat mint Spárta, se be, se ki, csak ha indokolt. Gazdálkodjanak abból amit ők hoznak létre!Nem sokáig létezne az az ország, mert dolgozni nem akar egyik se! Ők nem arra születtek! Ezt a Vajdájuk mondta! És ne legyek rasszista?
2009. júl. 23. 19:42
 15/27 anonim ***** válasza:
58%

de akkor meg miért nem kerítjük le nekik mondjuk Borsod megyét, és ennyi, az az övék, de onnan se ki se be ....

sztem, megoldódna sok probléma

2009. júl. 23. 20:33
 16/27 anonim ***** válasza:
56%
Jó ötlet! "Csináljuk meg!"
2009. júl. 23. 21:12
 17/27 anonim ***** válasza:
73%
vmi cigány megin lepontozott mindenkit XD
2009. júl. 23. 21:59
 18/27 anonim válasza:
66%
Az antirasszisták általában tapasztalatlan,naív,ostoba emberek.Ezzel nem a rasszistákat akarom dícsérni,de kíváncsi lennék,hogy pl. a Cozma esetet illetően,az antirasszista emberek véleménye hogyan változott?Főleg ha épp egy közeli rokon az illető
2009. júl. 24. 08:58
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Borsod megyét hagyjátok csak békén!!!!! :) Én speciel szeretek itt lakni, munkám is van...Nem kéne annyira lenézni ezt a megyét, hogy pont ezt kerítenétek le nekik...Meg szerintem egyiket se...A többi ember meg hagyjon ott csapot -papot és költözzön el miattuk? Ezt az áldozatot nem hozzuk meg értük!!:)) jobb ötletet írjatok...
2009. júl. 24. 11:47
 20/27 anonim ***** válasza:
41%
Én nem tudok soha egyetérteni egyetlen rasszistával sem, le lehet pontozni. Méghozzá azért nem, mert nem kínálnak semmilyen megoldást. Én még soha nem hallottam olyat, hogy valaki egy sor gyulolkodés után elmondja, hogy akkor neki mi lenne az a hatalmas otlete amivel megoldaná a cigányok beilleszkedését. Úgyhogy kedves rasszisták, elo a farbával, ha a békés egymás mellett élés nem jó dolog akkor mit is kellene csinálni?
2009. júl. 24. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!