Most hallottam, hogy azoknak is kell majd fizetnie tb-t akinek nincs munkája?
Figyelt kérdés
Arra nem gondoltak, hogy azért nincs, mert nem talál?
Vagy hogy miből fizessenek 6 500 Ft-ot?
2012. aug. 19. 19:07
1/7 anonim válasza:
Eddig is kellett, még az előző kormányzat idején meg lett szavazva...
2/7 anonim válasza:
Eddig is kellett. Se a kormányt, se az APEH-et (pardon, NAV) nem érdekli, hogy honnan teremted elő a pénzt rá, akkor is be kell fizetni, ha soha nem veszel igénybe egészségügyi ellátást. Jól ki van találva.
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha pl kimész külföldre v. nem fizeted egy évig és utána haza jössz megint fizeted, akkor jár tb ellátás. Utólagosan nem kell befizetned az elmúlt egy évet ...
4/7 anonim válasza:
De bizony. Behajtják rajtad, akár több százezret is!
5/7 anonim válasza:
Ha most hallottad, pedig már huzamosabb ideje kellett volna fizetned, akkor nem irigyellek. Elég régóta él ez a rendszer. Mintha azt hallottam volna, hogy a rászorulók kérhetnek az önkormányzattól segítséget, de nem biztos! Mindenképpen rendezd a jogviszonyod, mert a NAV nem viccel!
6/7 anonim válasza:
Szia!
Mindenkinek, aki lakóhellyel rendelkezik Magyarországon, annak fizetnie kell, ez mindig így volt.
Gyerekeknek, nappali tanulóknak a szülők révén van biztosítása.
Aki munkanélküli, annak regisztráltatnia kell úgyis magát a Munkaügyi Központban, és aki regisztrált álláskereső, annak fizetik.
Aki nem keres munkát, mert mondjuk lottónyereményból él, annak meg magának kell fizetnie.
7/7 anonim válasza:
Fizessen az akinek páros számú édesanyja van. Mégis miből? Ja hogy őket az nem érdekli?
Valakit meg a gravitáció nem érdekel, mégis lezuhan a toronyházról. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!