Ha ketté vágnánk az országot és az egyik részébe a cigánybűnözőket, zsidókat, homokosokat, antimagyarokat, nácivadász bohócokat a másik részébe Gárda és Jobbik szimpatizánsokat költöztetnénk melyik virágozna fel és melyik bukna el?
Az szép lenne!
A zsidók sírva könyörögnének a cigányoknak, hogy dolgozzanak, mert ők csak kihasználni akarják őket, miközben a homároknál dúlna a szerelem, a náci vadászok meg öngyilkosok lennének mindezt látva, miközben a cigányok mindenkit kirabolnának!
De a másikfelének zsír lenne
A Gárda- és Jobbik-szimpatizánsok egyetlen hatalmas orgazmusba összeolvadva megsemmisülnének, mert nem maradna céljuk az életben... :D :D
Neked pedig a legnagyobb orgazmus az amikor apukád boldoggá tesz:-) Nem a lelki boldogságról beszélek mert az elérhetetlen a számodra!!
Értelmezhetetlen a kérdés, mert:
- nincs kikötve, hogy hol vágnák ketté az országot, és melyik felébe kerülne az egyik, illetve a másik csoport;
- a Gárda-szimpatizánsok között is vannak zsidók;
- nem tiszta, hogy hova kerülnének azok, akik az általad felsorolt kategóriák egyikébe sem tartoznak (például én);
- nem tiszta, hogy mit értesz felvirágozás és elbukás alatt (az ország kettévágása, az én olvasatomban, már eleve bukás).
Merem remélni, hogy megtanulsz helyesen írni, a vesszőket kitenni oda, ahova kell, mert a fenti kérdés, ebben a formában, nagyon "antimagyar"!
(Ismerek egy-két cigányt és zsidót, aki helyesebben ír nálad, ezért az én szememben magyarabb, mint te. De te csak gárdázzál, meg jobbikozzál, ahelyett, hogy tanulnál!)
„ De te csak gárdázzál, meg jobbikozzál, ahelyett, hogy tanulnál”
Nem értem hogy miért cikized, mert egy vessző nem jó helyre kerül, vagy mert fiatal!
Igen is jó az ha a fiatalok aktívak, bármely oldalon, mert nem itt tartanánk ha a 70 es évek szülöttjei aktívabbak lettek volna. Alakítottak volna civil érdekvédelmi csoportokat stb
Jó, akkor megpróbálok válaszolni a legjobb tudásom szerint.
Ha három egyenlő részre osztanák az országot, és az egyik részébe a cigánybűnözőket, zsidókat, homokosokat, antimagyarokat, nácivadász bohócokat, a másikba a Gárda vagy Jobbik szimpatizánsokat, a harmadikba pedig a fennmaradó embereket költöztetnénk, akkor, 20 éves távlatban, a harmadik országrész teljesítene a legjobban gazdaságilag, és oda vágyna a legtöbb ember, a felosztás földrajzi viszonyaitól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!