Ha ketté vágnánk az országot és az egyik részébe a cigánybűnözőket, zsidókat, homokosokat, antimagyarokat, nácivadász bohócokat a másik részébe Gárda és Jobbik szimpatizánsokat költöztetnénk melyik virágozna fel és melyik bukna el?
Husi. Mondd meg nekem kérlek, dolgoztál már VALAHA? Mert aki Magyarországon dolgozott, az tisztában van vele, hogy az állások túlnyomó része feketemunka. Feltételezem te is azok közé a tisztelt polgártársaink közé tartozol, akik basznak adót fizetni, vagy netalán a főnök vagy aki mercivel meg béemvével jár ki baszogatni a munkásait hetente egyszer, akiket éhbérért dolgoztat.
Hogy kik miatt tart itt az ország, ahol? Természetesen a "hagyományos" értelemben vett bűnözők is bekavarnak, de messzemenően több "íróasztali" bűnöző létezik kishazánkban, szóval mielőtt elkezd itt tipikus cigánymentalitás jelszavakkal, meg zsidózással dobálózni valaki nézzen körbe a saját háza táján, mert az a helyzet, hogy a legtöbb jobbikos is csak egy "magyarcigány", aki a.) nem dolgozott életében b.) feketén.
9.46-os vagyok.Üzenem, hogy ez csak egy gondolatfutam.
Rám hiába fröcsögteted a véres-habos nyálad...
Hmm, megnézném ti mire törekedtek ha vállalkozók lennétek. Becsületesen adót fizetni, jópofozni az alkalmazottakkal, és így csődbe menni, vagy a másik út.
Nektek is igazatok van, de nem kéne elnézni az adócsalók miatt a többi elkövetett bűnt. Az emberölésre nincs bocsánat!
Másrészről meg ha más országban is ilyen lenne a rendszer, ott is adót csalnának..
11:04 - Drágám, én épp mostanában indítottam eljárást a legutolsó munkáltatóm ellen az APEH-nél, mert cseszett bejelenteni első naptól, de végig hitegetett, hogy elintézi, másfél hónapomat lehúzta a WC-n bejelentés nélkül, aztán 3 hónap után elküldött, miután kórházba kerültem egy fertőzés miatt, én nem fogok helyette fizetni, amiért Ő csalt, de nekem úszott a TB-m, arra az időre nem jutott pénz a magánnyugdíjpénztáramba, se az államiba, és még az a mázlim, hogy gyanús volt, és lemásoltam az igazolást, ami alapján a fizetést kaptam, és az bizonyíték ellene, de miatta nem kapok munkanélküli ellátást, és kéne fizetnem a TB-t, miatta, tudod, mit, amíg le nem zárul, nem fizetek egy fillért se, és rajta fogom behajtatni azt is.
71 éves nagymamám ugyanilyenek miatt nem kap nyugdíjat, átverték, ő meg nem volt elég tájékozott ilyen ügyekben.
Majd megnézem, hogy ha te ilyen helyzetbe kerülsz, ugyanígy támogatod-e a "szegény" vállalkozókat, akik egyébként többmilliós kocsikon furikáznak és építkeznek nyakra-főre...
Nekem az tetszik, hogy a cigánynak még megszavazta a "bűnözőt", a zsidó meg már eleve megy, születésileg.
S ha a szimpatizáns átáll?
És a homokos jobbikosok, meg a zsidó gárdisták, azok hova mennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!