Ha majd a Vajdaság kiválik Szerbiából, akkor majd csat, lakozni akar majd hozzánk, legalábbis Észak-Vajdaság biztos, nem?
ezt úgy hívják hazaáruló
tapadj a szerbek kebelére, egy haldokló nemzet a legjobb neked!
csakhogy senki nem akar háborúzni, és míg itt délen magyar nyugdíjasok, jó ha 200ezren, addig koszovóban ifjú albánok 2000000, ráadásul abszolót többségben 95% felett
mi 8-9%
mielőtt idiótaságot írsz, nézz utána a realitásoknak
Fejezd már be a 8-9 százalékozást!
15%-ot tesz ki a magyarság és északok Vajdaágban több mint 85%-ot!
Nem Vajdaságról hanem Észak-Vajdaságról beszéltem(pl.: Szabadka)
Ja amúgy szerintem téged Szabadkán is utálnak itt ne rontsd a légkört!
35-százalékod holnap már csak 20% lesz ez tuti!
Ébredj már fől a szerb talpnyalásodból!
ez aszint, 2002-es adat okoskám, da ha valami csodafolytán 15 volna, akkor is mit akarsz? hol van az a 95től
és ne a százalékokat bámuld, hanem a számokat!
kétszázezer vs kétmilla
de ha ennyire revizionista vagy, akkor inkább foglalkozz a székely autonómiával, vagy a román és szlovák határon végighúzódó tiszta magyar tömbökkel
de ha belegondolsz, most komolyan, mi értelme volna a szomszédokkal összeveszni
1, esélytelen minden próbálkozás, szerinted minek van a nato?
2, egyetlenegy állam nemismerné el a szatlakozást, ha hadilag neki is mész, persza rögtön jönnének az amcsi rendfenntartók és szétbombáznák a pofádat
3, se itt se ottt nincs revíziós akarat
4, természeten se az unio, se a sengeni ővezet sem engedne ilyet
5, ha életképes államot akarsz, akkor kellenek olyan államok akikkel gazdasági kapcsolatid vannnak, ezzel rövidútön tönkrebsznád mindet, és terrorista diktatúrává nyilvánítanák az országot, valamint a gazdasági felvásárlóink maguk a szomszédaink, tehát szépen éhenhalnál, vagy megfagynál
persze erről könyvet lehetne írni, de nincs rá szükség, mert ez az ország soha nem fog idejutni
pl szabadka?xxd
szerintem a 34%os magyarság, finoman szólva is kisebbségnek tekinthetőxxd(2002)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!