Sok magyar miért nézi le a saját országát? Miért nem egy afféle "pozitív sznobériával" tekint rá, hogy egy ilyen fejlett, civilizált országban élhet, ahogy azt a svájciak, osztrákok teszik?
Mert tény, hogy Svájc, Ausztria szintjéhez jóval közelebb állunk, mint mondjuk Etiópiáéhoz, de még nálunk rosszabb országokban pl. Indiában is többre becsülik a helyiek a saját országukat, mint a magyarok Magyarországot.
Először is már annak is kéne örülni, hogy egyáltalán van egy saját országunk, nempedig csak vendégek vagyunk egy ellenséges, más, idegen kultúrájú és nyelvű nép hazájában, mint pl. a baszkok Spanyolországban. Hogy van egy ország, ahol a közigazgatás nyelve magyar és az ország neve is MAGYARország.
Aztán nálunk minden dolog megtalálható, ami Nyugati országokban, legfeljebb kicsit "csövesebb" állapotban, és kicsit kisebbek a fizetések, mint Nyugaton, de ez az egész csak PÉNZ kérdése. Ha több pénzünk lenne teljesen olyanok lennénk, mint a Nyugat. Más országokban pl. Brazília vagy Kína, sokkal nagyobb gondok vannak. Ezeknek hiába van pénze, rossz társadalmi rendszert és vagyonelosztási sémát követnek, ezért nem részesül mindenki elég egyenlően a javakból. Magyarország szerencsére olyan jó rendszerrel megáldott ország, mint Németország vagy Svédország. Az egyetlen probléma, ismétlem a PÉNZ hiánya, ezért nagyobb pl. a korrupció nálunk.
Külföldi véleményezők szerint pl. Magyarországon a Rendőrség kiválóan végzi a munkáját és az állami egészségügy is kiváló. Ezt érdemes összevetni a magyar "rendőr viccekkel" és a kórházak hullaházhoz hasonlításával.
Arra is érdemes kitérni, hogy nálunk már az EU csatlakozás előtt is szigorúbb törvények voltak, mint a később bevezetett EU-s szabványok. Az élelmiszer és állategészségügyi törvényeink már 2004 előtt is olyan szigorúak voltak, hogy sokkal kevesebb volt nálunk az ételmérgezés, mint az EU-ban. Magyarország egész területén iható a csapvíz, ez Franciaországról például már nem mondható el.
Külföldi véleményezők szerint minden tényezőt összevetve (bűnözés, természeti katasztrófák, járványok, terrorveszély) Magyarország Európa legbiztonságosabb országa. Mivel Európa a világ legbiztonságosabb földrésze, ez csak annyit jelent, hogy Magyarország a legbiztonságosabb hely a Földön. Ezt érdemes összevetni mondjuk az erőszakos bűncselekmények és a természeti katasztrófák Mekkájával, az USÁ-val.
Apropó bűncselekmények: Az USÁ-ban a népesség 10%-a börtönben ül, nagyrészt erőszakos bűntényekért. Magyarországon mindössze 20.000 rab van, ennek nagyrésze adócsaló és egyéb "fehér galléros" bűnöző.
Magyarország nagyon toleráns és támogató a kisebbségei és nemzetiségei felé, ezt érdemes összevetni mondjuk Szlovákiával és Romániával.
Mostpedig pár kedvcsináló kép, hogy milyen jó formában is van az ország:
Magával az országgal semmi baj, hiszen ide születtem, itt élek és ide is nemzettem az utódaimat és remélem itt is maradnak, mert ez egy gyönyörű és élhető ország (LENNE!), ha hagynák(!). Sajnos a magyarok múltja és jelene nagyon viharvert és ez szerény véleményem szerint a földrajzi elhelyezkedésünkből adódik. Körbejártam már a környező országokat és több-kevesebb időt is eltöltöttem mindenhol, de valahogy mindig hazavágytam. Nem véletlen, hogy azt mondja a szólás-mondás is: Mindenütt jó, de a legjobb otthon. Márpedig az én otthonom Magyarország, amiért hajlandó vagyok az életemet is áldozni, csakhogy jó legyen az utódaimnak és halálos ágyam mellett állva ne tegyenek szemrehányást azért, mert hagytam elveszni azt, amiért az én apám, nagyapám dédapám és egyáltalán a teljes család, a munkája gyümölcsét beleplántálta.
Ezt sajnos már kevesen mondhatják el, mert a globalista és cionista szarkavarók mindent elkövetnek, hogy ez ne így legyen. Az oszd meg és uralkodj, valamint az énkozpontú elv most még jobban kiéleződött, hozzáteszem, még, most, sikerrel, de vajh meddig(?).
Nekem a kedvenc jelenkori filmjeim a "V, mint vérbosszú" és a "Lopott idő", amiben elmondják a jövőt, de oly elbutítottak lettek az emberek, hogy nem hiszik már el azokat az igazságokat sem, amit szájbarágva eléjük tárnak.
Sürgősen meg kell tanulni olvasni a sorok között és azokat értelmes emberekkel karöltve értelmezni, mert ha nem marad identitástudat, akkor nem marad nemzet sem!
Nagyon, nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!