Miért a legszegényebbek között a legerősebb a cigánygyűlölet? Ezzel akarják bizonygatni, hogy még náluk is van lejjebb?
"Ezért kalapálta el Pest minden választókerületében az lmp a jobbikot."
Majd ha a "nagy jólétben" is mindennaposak lesznek az "elkalapálások", akkor nyilván más lesz a vélemény. Csak akkor már késő lesz zöldségnek lenni.
Átvágom a gordiuszi csomót.
A legszegényebbek érintkeznek nap, mint nap cigányokkal, a gazdagok a budai villa bőrfoteljéből politizálnak, cigányt pedig csak plazmatévén láttak (főként Győzike-showt és limuzinnal járó cigány vajdákat).
Én is gyakran sétálok este. De kizárólag csak olyan negyedében a városban, ahol a cigányok rendesek.
Kolozsváron lakom, a Monostor negyedben.
Este néha kiszoktam menni sétálni.
DE az Iris negyedben lakó haverom, mondta, hogy ő soha nem mer kimenni este.
Ebben a negyedben régebben még a rendőrkocsik sem mertek bemenni, mert megtörtént az, míg a rendőr bement vásárolni valamit egy butikban, addig a cigányok megfordították a kocsiját úgy, hogy a kereke volt fent.
Ez nagyon általánosít ez a feltételezés.. De általánosságban elmondható, h. ahova cigány telepeket leszórják ott biztosan olcsóbbak lesznek az ingatlan árak, így szegényebb emberek költöznek oda ... Így ők érintkeznek mindennapokban a társadalom ezen rétegével.
Am aki felteszi ezt a kérdést valószinűleg csak indulatokat akarja meglovagolni... Van ilyen réteg is akinek ez különösen nagy élvezetet nyújt!
"én rendszeresen sétálok éjszaka egyedül mégse támadtak még meg soha"
menj be egy cigányfertőzött helyre, garantálom, hogy élve ki nem jössz ha megállít pár cigány, ha mégis, pár forinttól meg leszel szabadítva
Azért mert a szegényebb megyék kistelepülésein élő szorgos, de szerényen élő magyar emberek sérelmére követik el cigányok a legtöbb bűncselekményt. A médiában nagy nyilvánosságot kapó gyilkosságok mellet, nemi erőszakok mellet rengeteg embert rabolnak ki vagy lopnak meg. (Aki pl. egész évben szorgosan műveli a földjét, joggal érez erős indulatot, ha terményét rendszeresen ellopják.)
Én pl. csak ritkán látok a környezetemben cigányt, így nem keltenek bennem annyira indulatokat. Az a budai villában élő alkotmánybíró pedig, aki sötétített szolgálati autóval közlekedik, bevásárolni a bejárónőjét küldi, az meg valószínűleg csak a TV-ben lát cigányt.
Faterom (aki egyébként nagy humanista) szokta mondani, hogy egy-két alkotmánybírónak beköltöztetne a kertjébe pár hétre cigány családokat...:)
"én rendszeresen sétálok éjszaka egyedül mégse támadtak még meg soha"
Szóval neked eddig szerencséd volt (kívánom hogy ezután is az legyen), de akinek nem, az már ,,lejjebb" van. Gratulálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!