"A politikában a baloldal általában a társadalmi változások szorgalmazója a társadalomkritikai szemlélet alapján. A mérsékelt baloldal uralkodó irányzata Nyugat-Európában a szociáldemokrácia, amely a parlamentáris demokrácia alkotmányos keretei között működik. Ez nem azt jelenti hogy mindenkit a keblére ölel a baloldal."
Mindazonáltal egy népcsoport egységes nemszeretése, tehát a személyiség helyett a származás alapján véleményt formálni egy csoportról nem illik bele a baloldali nézetekbe.
2012. aug. 6. 19:42
12/26 anonim válasza:
Nem azt írta a kérdező hogy a Cigány Népcsoportot nem szereti.De ha félre értettem javítson ki.
2012. aug. 6. 19:49
13/26 anonim válasza:
Én baloldali vagyok, de azokat a cigányokat én sem szeretem, akik nem tudnak viselkedni vagy bűnözésből élnek, de ez igaz a magyarok egy részére is. Ha valakivel azért nem ismerkednél meg, vennéd fel a munkahelyre stb azért mert cigány, akkor az nem egyezik össze a baloldalisággal. Ha a személyt tettei alapján ítéled meg, amiben a viselkedés, öltözködés, beszéd stb közrejátszik, akkor nyugodtan lehetsz baloldali.
2012. aug. 6. 21:58
14/26 anonim válasza:
1955-ben fekete színű személyi igazolványt kaptak a cigányok
Baloldali értékek...
Akit érdekel, hívja fel személyesen Biszku elvtársat, mert az ő belügyminisztersége alatt történtek furcsa dolgok...
2012. aug. 6. 23:50
15/26 anonim válasza:
Bakker, nem a cigánysággal, nem a kultúrájukkal van itt a probléma, hanem azzal, hogy basznak dolgozni és másokat károsítanak meg vagy épp ő sűrűbben csapnak agyon másokat unalomból! Nyakam rá, hogy a "cigánygyűlölők" 98%-a csupán emiatt haragszik rájuk, nem a bőrszínük vagy kultúrájuk miatt! Pedig fehérből is bőven van ilyen! Érezzétek már meg a különbséget!
2012. aug. 7. 07:29
16/26 anonim válasza:
Szia én magyar vagyok és csak úgy mondom ,hogy attól még hogy valaki cigány ugyanolyan ember mint akár melyik más nemzetiségű. Csak az különbözeti meg a romákat a saját maga fajától aki RASSZISTA !!!!
2012. aug. 21. 17:09
17/26 anonim válasza:
"Csak az különbözeti meg a romákat a saját maga fajától aki RASSZISTA !!!!"
A roma szó azt jelenti, hogy ember.
Ezek szerint rasszista minden egyes kutya, zebra, kameruni törpekecske, stb mert megkülönbözteti a saját maga fajától az emberi fajt?
Akkor a postások a rasszizmus áldozatai?
Szegény kutyák, most lesújt a törvény szigora a házőrzőkre.
2012. aug. 21. 20:03
18/26 anonim válasza:
A mérsékelt Baloldali emberek általában támogatják a liberális eszméket barátságra békére törekszenek, de ez nem azt jelenti hogy hülyék! Ha engem megtámadnak akkor első gondolatom az hogy hogyan lehetne ezt valahogy békésen megoldani de ha azt látom hogy nincs rá lehetőség akkor megvédem magam ahogy tudom,És ha azt tapasztalom hogy a cigányok rendszeresen fenyegetnek akkor nem fogom ezt sokáig tolerálni. Ezért írtam a kérdezőnek hogy attól hogy ő nem szereti a cigányokat még lehet Baloldali ember. Ismétlem! a Baloldali az nem azt jelenti hogy hülye!
2012. aug. 21. 20:18
19/26 anonim válasza:
16-dik ez neked szól te egy akkora paras*t vagy, hogy az már fáj!!!! Roma jelentés Cigány ember ... nézz utána inkább,nem ártana! Amúgy nyugi nem rasszista a kutyád!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!