Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hátrány Magyarországon...

Miért hátrány Magyarországon magyarnak lenni?

Figyelt kérdés

A kisebbségeknek több joguk van. A magyarokat jobban sulytjak büntetésekkel adókkal stb.

Miert van ez?

2012. aug. 4. 15:42
1 2 3
 11/25 Sz1u ***** válasza:
30%

16:06

"sújtják"

Remélem, a Kérdezőnek szántad! :)

2012. aug. 4. 19:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem hátrány, de nem nagyon éri meg becsületesen dolgozni. Mivel a munkának nincs értéke, ezért tűnik úgy, hogy nem dolgozni, bűnözni jobb.
2012. aug. 4. 20:10
 13/25 Sz1u ***** válasza:
28%

20:10

"de nem nagyon éri meg becsületesen dolgozni"

Ebben sajnos(!) egyet kell Veled értenem! De azt is hozzáteszem rögtön, hogy erről nem a kisebbség tehet (ugyanis a kérdés erről szólt).

2012. aug. 4. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

"A magyarokat jobban sulytjak büntetésekkel adókkal stb."

Milyen adó az, amiből te többet fizetsz itthon, mint egy szamojéd?

"Nem ez volt a kérdés viszont érezhetően hátrány ha magyar vagy..."

10 perccel előtte írtad.

2012. aug. 4. 20:33
 15/25 anonim ***** válasza:
17%
Magyarországon a legfontosabb nép a zsidó. őket szidni sem lehet mert egyből kiborul az Áder Janibá. A magyar nem számít. Ölhetik őket zsákszámra - hagy maradjak Janibánál - ő is sz.arik ilyenkor a családra... Ez van sajnos, és sokan nem veszik észre...
2012. aug. 4. 22:22
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Magyarországon nem hátrány magyarnak lenni, hanem úgy an bloc hátrány lenni. Nem becsülik meg az embereket és a munkájukat, aztán mindenki áskálódik a másik ellen, ha az én lovam megdöglött dögöljön meg a szomszédé is, tipikus magyar mentalitás. Egy élhetetlen posvány az egész ország. Ez van.
2012. aug. 4. 23:42
 17/25 anonim ***** válasza:
39%

"Miért hátrány Magyarországon magyarnak lenni?"

Olvass vissza. Az itteni kommentelők fele gyűlölettel ír a magyar népről, viszont ha valaki a létező cigánybűnözésről ír, akkor rögtön felfortyannak és lepontozzák a hozzászólást.

Egyesek elképesztő hangnemet engednek meg maguknak a magyar néppel szemben. Ez bizony gyűlöletbeszéd.

2012. aug. 5. 00:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

kimondottan előny cigányként pl lopni

mondok 1 példát aztán lepontozhattok

régebben piacon dolgoztam zöldségesként

a cigány ott turkált a ridikülben a a pénztárca után

meglátta a sértett levert neki egy maflást a férje

10 perc múlva vitték el a rendőrök a sértett férjét mert a cigány nekiállt visítani hogy "én nem loptam dik csak megütött ez a pacák me cigány vagyok"

le lehet pontozgatni,szidni de sok hasonló esetet láttam

2012. aug. 5. 09:52
 19/25 anonim ***** válasza:
20%
Ezért hátrány.A liberális eszmerendszer miatt.Létező cigány bűnözésről vagy zsidókról van szó,egyből jön az ugatás meg a lepontozás.Ha egy cigány vagy zsidó teszi ezt nem szólok semmit,de ha egy állítólagos magyar ember teszi,az egy kicsit gáz,sőt egyenesen hazaárulás!
2012. aug. 5. 15:29
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Képzeld tegnap voltam a strandon előttem volt egy cigány csapat és képzeld tőlük nem kérte a pénztáros a diákigazolványukat, mivel én magyar vagyok így kérte. Érdekes a cigányoknak nem kell diákigazolvány.
2012. aug. 6. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!