Mi lett azzal, hogy nem lehet 99 forint alatt árulni a dinnyét?
Vettem 98-ft os magyar tescos dinnyét. Olyan xar volt hogy nem bírtam megenni. Felét kidobtam a pitsába.
Most 135-ért vettem dinnyét (honnan van, nem tudom) de ez legalább ehető.
Nagyon rossz a magyar dinnye, semmi íze nincs, csak víz.
20 éve olyan édes volt mint a méz!
Értem én, hogy patriotizmus, meg támogassuk a hazát, mert ha nem jönnek a zsidók és elviszik a vizet a lopakodóikon vödrökben, de be kellene látni, hogy a magyar föld és éghajlat közel sem világszínvonalú, főleg nem a Jobbik által annyira magasztalt szabolcsi és borsodi talaj. A dinnyetermesztéshez egyáltalán nincs is éghajlatunk, tudjátok honnan származik a dinnye? Nem Görögországból, hanem a Afrikából. Magyarországon ehhez képest hideg van és sok a csapadék.
A valódi dinnye húsa így néz ki : [link]
Azt hiszem a különbség nyilvánvaló.
amúgy látom megértettétek a kérdés lényegét.... első válaszoló is, nagyon okos, csak az értelmezéssel vannak gondok (ha jól látom)
Kérdező: azt kérdezted ugye, hogy miért adják a dinnyét 99forintnál olcsóbban, amikor úgy volt, hogy az lesz a minimum ára, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!