Hol van az a közel 3000 milliárd forint a manyupok államosítása után?
Tényleg érdekel, egyik pártszimpatizáns lopásról beszél, a másik arról, hogy ebből is törlesztik az adósságot, illetve más dolgokra fordítják.
Mi az igazság?
Elvileg törlesztettünk de a rossz forint miatt nem ért semmi. sőt több az adósság....
A másik felével kitömték a hiányt illetve a orbánék zsebét...
És mindenkinek kötelező volt most átállni, ergó megszüntették, vagy volt választási lehetőség az átállás és a maradás között?
Ezt sem értem, mindkettőt olvastam már :)
És szerintetek melyik a jobb? Az állami, vagy a magán?
Én ehhez annyira nem értek, még tanuló vagyok, csak kíváncsi vagyok rá, hogy vajon ki melyikkel szimpatizál és miért.
"És szerintetek melyik a jobb? Az állami, vagy a magán? "
Természetesen az állami a jobb, abban az esetben ha normális kormánya van egy országnak. Fidesz alatt viszont bárhogy döntesz a pénzed sehol sincs igazán biztonságban.
épp ezt a márciusi cikket olvasom...eléggé megoszlanak a vélemények. Szüleim fideszesek, de nagyon berágtak erre az intézkedésre, úgyhogy csalódtak is a kormányban rendesen. Kíváncsi vagyok kik értenek többen egyet ezzel a manyupos dologgal.
Amolyan igazi Matolcsy féle kifizetés, hogy utána az adósság nagyobb lett, mint volt, csak közben a nyugdíjpénzeknek lába kélt.
De hát mindig akad egy madár, akinek be lehet adni, hogy ez jó ötlet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!